Helt plötsligt!!

Ibland kan livets kontraster verkligen ge en nycker av rang! Att gå från sönderstressad till livsbejakande och impulsiv <3 
 
Idag har jag upplevt det yttersta av kontraster. Från att lämna jobbet med magont för att jag känner att jag inte räcker till, tiden räcker inte till...till att bara släppa allt, komma hem, äta gott och drömma om framtiden!!
 
Gillar verkligen att mina känslor kan gå från o till 100 på ingen tid alls :) Ibland iaf...men utan boktavskombination vad jag vet ;) ha ha!
 
Något som glädjer mig extra mycket är att jag ikväll bestämde mig för att NU ska jag lyssna mer på vad JAG vill, inte fundera så onöndigt mycket... Och bara ett exempel på det är att jag SKA gå på Danny Saucedos show Run(a)way show som kommer till Göteborg i höst! Jag o min mamma såg ju hans show NU för ett par år sedan och SHIT vad bra den var, jag blev så tagen så jag bara bestämde mig för att DENNA SKA jag se!!
 
Jag kan räkna på en hand de gånger jag bara låtit min magkänsla styra och bokat in mig på grejer som jag bara MÅSTE se! <3 Jag unnar mig absolut mycket och jag LYSSNAR på min magkänsla -men sådana här tillfällen då jag bestämmer mig att detta SKA jag göra - oavsett! Det är inte många gånger jag gjort det! Så om jag så ska sticka själv och se showen så ska jag dit! Men jag har redan fått mig med Malin <3 Hoppas på fler <3
 
 
Förresten är det Tommys födelsedag idag <3
 
För att fira både Tommy & mig (som fyller år på fredag) så unnade jag oss ett nytt set med Påslakan! Alltså wow! Kommer inte vilja sova i något annat nu! Tänk att det kunde finnas såååå mjuka lakan! <3 Jag passade på (som jag tycker du också ska göra! 50% rabatt på ena setet om du köper 2st fram till den 9/4 --> hör av dig om du vill beställa)
 
 
 
Puss å kram alla fina <3