Jag behöver SOMMARLOV!

Jag tror vi är många som behöver lite (eller mycket) ledighet just nu! Vi är många som sliter vårt hår och pressar ut den sista energin ur kroppen...
 
Jag har precis skickat in min uppsats igen (för förhoppningsvis sista gången) till examinatorn! Förra veckans opponering ledde ju till en del synpunkter och krav på tillägg som måste göras. Sagt och gjort, satt i helgen och knåpade och nu lite ikväll, men jag orkar inte mer nu! Så nu struntar jag i det! Låt det bara bli godkänt! Jag vill lämna det bakom mig, dela den vidare till alla inblandade och andra nyfikna! Jag orkar inte bli granskad mer, orkar inte komma med tillägg och ändra syften...nej...ge mig sommarlov!!
 
I helgen kom verkligheten i fatt betydligt mer och jag upptäckte, till min fasa, att jag gett mig själv ett extremt dåligt samvete gentemot barnen <3 Att jag försummat dem eftersom jag pluggat i tre år och använt så mycket tid från dem...Det skulle ju inte gått annars, men det tär på mig och har säkerligen ätit på mig inifrån framförallt denna termin då stressen och pressen har varit extrem!
 
Tror att det är påverkat mig mer än vad jag nånsin vågat tro...mitt dåliga samvete gentemot barnen då vill säga. Att jobba heltid och plugga 50% när man skriver uppsatsen det är inget jag rekommenderar!
 
Men nu hoppas jag snart att den där klumpen i magen ska lätta och flyga iväg, men det kommer väl inte förrän examinatorn svarar att uppsatsen är "godkänd"...
 
Men solen skiner och jag jobbar lite drygt 3 veckor till -sen är det SOMMARLOV <3
 
Har för övrigt mycket att se fram emot i helgen så undan nu med allt dåligt samvete och ge mig tid att njuta av min framgång <3
 
Puss å kram
 
 
 

Källan till motivation...

Idag kom jag iväg på veckans andra tur i skogen (3:e sedan i söndags) det blev 5km med 10minuters backintervaller! Så jäkla kul! Kom ihåg att jag för ett par år sedan roade mig att springa "klippigabergen-backen" 6 varv runt...så jag testade! Sprang först 6varv bara själva backområdet sedan 4 varv runt hela "berget" (kullen!) men så härligt att känna musklerna bränna i benen o pulsen närma sig Max!
 
Brydde mig inte om runkeeper som nog förresten fick fnatt idag både vad gäller var på kartan jag var o minut/kilometer... Så får nog se det som någonslags KBT-terapi för att inte springa mot klockan, vilket var skönt!
 
Men gårdagens inköp underlättade sannerligen! Hörlurarna o mobilhållaren! Har ju en sedan innan, men den passar bara gamla mobilen...
 
Puh nu känns det bra helt enkelt för att;
 
☀️  jag fått motion
☀️  jag brydde mig mindre om tiden jag sprang på
☀️ backträning känns mer givande
 
Å ni som nu tycker jag fortsätter att "hålla ett högt tempo" och skapar prestationsångest eller dåligt samvete hos er! Läs då detta inlägg från exakt ett år sedan!
 
Puss å kram

En givande lördag...

Denna dag har hittills varit alldeles förträfflig ❤️

"Tidigt" i morse stack jag o Malin iväg med barnen till Bo Olsson! Melvin var tvungen att ha nya shorts o skor! Sen hittade jag ju oundvikligen en massa annat -även fast jag höll hårt i börsen... Men vad sägs om sport-lurar o en "mobilhållare" till mina joggingturer! Must haves! Väl hemma så ville Melvin o Ludvig leka mer så med Melvin hos Ludvig o Ellie sovandes kunde jag läsa ut min bok! Arvet efter dig! Snacka om bra!!! Men jag blir så rastlös efter att läst ut en så bra bok...å när jag inte hade några godbitar till böcker hemma så fick det bli lite städning istället till musiken från repan nere i källaren! ;) 

Tyvärr har jag inga förebilder utan ni får nöja er med hur det ser ut efteråt istället ;)

Alltså det var så smockat med grejer innan! En halvmeter höga travar som mest med böcker o pärmar! Men med pluggandet "över" för denna gång kunde jag sortera bort! Å vilken känsla!

Det blev en papperskasse full till pappersinsamlingen med utskrifter av avhandlingar o vetenskapliga artiklar som jag inte längre har någon nytta av! Obeskrivligt skönt att slänga!

Näe nu ska jag slappa lite ;) önskar er alla en underbar lördag! ❤️

Puss å kram
Visa fler inlägg