Jag är inte vacker....men....

Alltså ojjj vad jag har varit trött idag... De sista två nätterna har nog nattsömnen inte varit tillräcklig...

Men eftersom vi har planer i helgen som säkerligen inte rymmer så mycket träning så var det idag som gällde, utöver morgondagens spinning... Men gahhh satt o bara kände tröttheten...

Fick denna i en messengergrupp som jag är med i....

 

Och då började tankarna snurra... Jag skulle ju träna idag...

Men så bara bestämde jag mig! Klockan var då 17 något o jag tänkte att det är väl lika bra att köra på! Jiiippiii! Jag gjorde det!

 
Ja ja inte direkt någon smickrande bild... Men fasen vad gött det känns nu! Kan jag så kan Du också ❤️

Det blev tre kilometer på löparbandet o tre kilometer med rodd! Gött! Tredje gången med det upplägget o det är så skönt att jag känner mig både starkare o smidigare för var gång!

Ha nu en underbar kväll o skippa nu inte träningen! Du BLIR piggare!

Puss å kram

Bara så ni vet är det jag som bestämmer!

Idag har det varit en sån där typisk söndag... Trött, ganska händelselös o med en längtan om att det ska bli måndag igen då tålamodet trytit tillräckligt idag...

Så en trip till Eslöv för att hämta en kvarglömd säckakärra, en "överraskningstripp" till Toys'r'us för ungarnas skull med avslutning på IKEA för allas skull ;)

Förutom att äta så spanade vi in sängar o tapeter! Ja ni vet de bygger ju upp rum där så det går att samla lite extra inspiration ;)

När Tommy pratade om svart vägg i sovrummet sa jag blankt NEJ! Men efter att ha sett det i verkligheten så har jag faktiskt ändrat mig...lite... Så snyggt med silverspeglar o lampor m prismor!

Men vi enades iaf om att vi inte behövde köpa någon ny sängbotten...vi ska klä in gaveln på vår Hemnessäng istället!

Sen la jag också in mitt veto o bestämde att vi ska ha ett runt köksbord istället! Tillsammans med den vita lampan som jag så länge trånat efter! (Vi har den svarta varianten)

Sen har Ellie lyckats busa lite med snapchat också ;) underbara app!

Puss å kram ❤️

Mina favoriter <3

Igår var vi i Eslöv! Tommy startade redan sju på morgonen med att packa det sista inför dagen. Det var ett arrangemang av föreningen Runstenen och Tommy fixade ljudet! Det är en intresse förening med syfte att stödja personer med t ex dyslexi och npf-diagnoser (såsom adhd och autism) och sprida information. Dagen varvades med föreläsningar och musik! Däribland mannens band Hellmet! <3
 
Jag hade för höga tankar om sommarvärmen så vi hade tyvärr alldeles för lite kläder på oss jag och barnen. Så vi var tvungna att dra hem innan Hellmet hade spelat färdig :( Därför blev det inte särskilt många bilder...men bjuder på några iaf...
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni en video från en av bandets egna låtar!

 
Puss å kram
 
Visa fler inlägg