Jag är förälskad... igen...

Så har jag fått näsan i ytterligare en bladvändare! Herreje så härligt det kan vara att bli totalt uppslukad i en bok! Men den är så bra!!

 

Detta är den tredje, fristående, delen...

 

Alla tre har varit sjukt bra, men undrar om inte denna är den bästa? ❤️ 

Måste bara dela det med er! Så har du i te läst dem? Gör det! Men börja med den första -så att du inte missar något! De hänger ihop även om de alla är fristående! 

 
Puss å kram 

Det går inte att le o vara positiv för att få bort alla tråkigheter

Jag måste bara få ur mig en del av de insikter jag fick när jag läste boken "Om du bara visste"... 

 
Jag har under mer än halva veckan på Gran Canaria förträngt, skuffat undan o försökt begrava de negativa olustkänslor som kommer när ens barn är sjuka på semestern...det är åt helsicke! Men jag har bara klistrat på ett leende o låtsats att allt är bra! Då blir det bra! Att tänka negativa tankar drar bara till sig mer negativitet...så har jag i min enfald tänkt... men det är inte riktigt hela sanningen...
 
För att göra plats för det som är bra måste det dåliga först bort! O den insikten fick jag i slutet på veckan, men så mycke bättre det kändes! Bara av att erkänna för mig själv att allt inte var bra! Det är åt helsicke att veckan faktiskt blev fördärvad av magsjuka o feber!
 
O med det sagt så känns det mycket bättre ❤️ Det gör plats åt det bra! Men än så länge har jag mer negativt i bagaget som jag måste ta hand om... men det får vänta lite...
 
 
Puss å kram

Ooops....eller...jag bara råkade...men WOW!!!

Alltså jag vill ha värme och sol! Vädret var ju sådär på GC och när 3 av 4 var sjuka större delen av resan så började jag redan smida planer där att jag ville åka iväg snart igen! När jag har haft svårt att somna på kvällarna så har googlat resor både charter och ickecharter...Idag fortsatte jag.... ;)
 
Visste ni om att det går att få resor nästan 10 000kr billigare om man åker i maj...men då måste en ju ta ledigt...och tjänstledigt kostar en hel del...Men så kollade vi vidare och hittade Pascha Bay ett namn som jag känner igen mycket väl sedan Fnulan varit där och bloggat om det flera gånger...Å det fanns ETT rum kvar och till ett bra pris!! O det är Tui´s family life -underhållning alla kvällar i veckan något som vi varit så nöjda med på Orquidea. Gillar Tui överhuvudtaget så nu är det BOKAT! I sommar åker vi till Turkiet hela familjen till Pascha Bay! <3 Åh vad jag längtar!!
 
Bilden är lånad från TUI
 
Uiiiiii vad jag längtar!!! <3 Nu får detta överväga magsjukeresan vi precis har kommit hem ifrån!
 
Puss å kram
Visa fler inlägg