Produktiv dag!

Idag har flitens lampa lyst i kapp med solen! Igår köpte jag en antik byrå på ren känsla! Rent intuitivt så visste jag att jag ville ha den...hade ingen aning om var, men visste bara att den ska jag ha! Sagt å gjort! Hade en ide om jag skulle måla den vit. Så idag var jag nere på färgaffären o inhandlade sandpapper, färgtråg, pensel o färg. Sen var det bara att sätta igång!

Å jag måste säga att jag är imponerad av mig själv att jag faktiskt lyckades slutföra projektet! På en o samma dag till och med!
Före o efter...

Såklart kan man vara petig med önskan om lite noggrannare målerijobb...men vad fasen! Jag är jättenöjd!

Tommy har fortsatt badrumsrenoveringen o kommit en bra bit på väg! Golvvärmen är på plats o golvet flytspacklat, duschutrymmet är gjutet o brunnarna på plats...men det ska spacklas lite till innan fuktspärrarna kan läggas... Men han e flitig min man!


Barnen har lekt bra o njutit av både sol o inomhuslek!


Har mellan varven läst lite av bokklubbsboken också! Den e bra Helena! ;)


Nu ska jag bara njuta av det faktum att solen fortfarande skiner o värmer!

Puss å kram

Mer kärlek åt folket! <3

Levande ljus lyser upp vår tillvaro just nu, lyssnar till 80-talsklassiker och småpratar lite jag och min man. Slösurfar lite och kommer in på det väldelade inlägget av "Brentwoodphotografy"...
 
Fotografen som delade en regnbågsfärgad logga!
 
Och sedan fick många sura miner och till och med bröllopspar som bokat fotografering med honom som ville avboka. Hans svar till dem är det som blivit delat så många gånger!

"Wow, jag är inte riktigt säker på vad jag säga. Jag skulle kunna säga att det gör mig besviken, men jag ycker faktiskt att det är bra, eftersom vårt företag inte vill jobba med sådana som er heller. Det är inte att för du tycker olika, det är snarare därför du kräver att ingen homosexuell ska få gifta sig, bara för att du har den åsikten.
Det är ungefär som att jag skulle säga att jag inte gillar broccoli, och därför kräver att alla andra i världen inte skulle få äta broccoli heller.
Om du inte stödjer homosexuella äktenskap är det okej för mi och det är ju ingen som tvingar dig att gifta dig med en kvinna.
Personligen har jag alltid fått lära mig att inte döma andra och att älska andra människor. Så jag ska försöka att inte döma dig här och inte heller säga något mer om min åsikt om dig.

På Brentwood Photo gillar vi kärlek i alla dess former. Vad det gäller er handpenning hoppas jag att du har läst den första delen i avtalet som du tecknade. Det står att handpenningen inte återbetalas.
Men oroa dig inte, jag tänker inte behålla pengarna.

Efter den här konversationen har jag beslutat att donera dina 12 000 kronor till GLAD, en organisation som bildats för att stödja homosexuellas rättigheter.
Så låt mig bara säga tack så mycket för din donation och för ditt stöd för denna viktiga fråga.
Jag kunde inte ha gjort det utan dina pengar
Med vänliga hälsningar och med kärlek,
Brentwood Photo"


Källa: Newsner

 

Sitter här och känner kärleken svällande runt omkring mig. Jag känner mig tillfreds, lugn, älskad och lycklig. Kärlek är en helt ofattbar känsla som jag önskar att alla människor skulle få uppleva! Kärlek är ofläckbar och felfri! Det är en helt fantastisk, underbar, euforisk, uppfriskande fläkt som värdesätter livet. Kärlek har inget hat, inget agg, inga fördomar, inget mörker bara ljus. Kärleken är inte svart eller vit, kärleken finns överallt om du bara tillåter den. Med kärlek kan vi övervinna det destruktiva, mörka hatet som finns där ute. Så mer kärlek åt folket! Älska mer! Tiamo! 

 

Puss å kram

Camilla på äventyr...

 Första dagen för Tommy utan jour på läääänge...Då passade jag på att sticka iväg på egna äventyr! Men det blir ju sällan så glamouröst som förväntningarna skapar...snarare stress för att hinna hem avlösa för att mannen ska kunna fortsätta renovera...
 
Styrde kosan mot Hornbach till att börja med... Tommy skulle ha husfix till badrumsrenoveringen...
 
Passade på att spana in spegeln jag trodde jag ville ha...
Hade spanat in den övre guldfärgade till badrummet...men fastnade mer för den silvriga idag...
 
Varför ska det vara så svårt att bestämma sig?! Kanske för att det inte är riktigt rätt... Men det lutar nog åt den silvriga...fast om Tommy får som han vill blir det nog något helt annat, mer modernt som han uttryckte sig...
 
Sen tog bilen riktning mot Burlöv o Burlövs center!
 
Tanken var att jag skulle hitta en lämplig BH från Triumph till klänningen som jag skulle ha på lördag, bröllop! Men när jag kom dit fanns inte Triumph kvar!! :(
 
Vad fasen skulle jag göra nu? Jo ta min intuition på allvar o köpa en ny klänning! Den klänningen jag tänkte ha var jag inte helt säker på...både färgen (svart med guld) o formen (ganska utlämnande).. Så det blev en ny som jag hittade på Cassels! Den formligen föll över mig där den hängde ensam på en galje...Den enda som var kvar och i rätt storlek! Den också en långklänning men mycket mer somrig! Svart/vit utan ärmar. Det blir perfekt!
 
Hittade också ett par skor som passade bra till!
 
 
Från Din sko!
 

Ni får se klänningen på efter lördag! :)
 
Sen var jag ju tvungen att slinka in på Bolaget också! Men något besviken över att jag inte fick visa leg! Ha ha!
Väldigt trevlig och hjälpsam personal på Bolaget i Burlöv! Fick tips om ett rött vin som även fanns i vitt...
 
 
Sen fick det bli lite rosébubbel också! I väntan på mitt JP Ice! Vi ska ju iväg å bubbla på onsdagkväll och då måste vi ju ha lite bubbel!
 
Näe nu ska jag var lite huslig och ut å köra med trimmern!
 
Puss å kram
Visa fler inlägg