Snyggaste armarna!!

Så snygga armar (för att inte säga kropp) Kristin Kaspersen har!! Hon är nog min nya rolemodel vad gäller utseende o muskler! Ojj Ojj Ojj! Nu får det bli lite mer styrka för denna donnan!

Jag blev påminnd om hur vältrimmad hon är när vi kollade på Fest hos Bagge o Wahlgren tidigare ikväll...


Jag tror det är bra o funktionellt att ha en målbild... Oavsett hur man vill forma kroppen, om det är ett starkare hjärta, starkare ben eller mer balans så är det bra att ha något att sträva efter... En målbild kan kanske ses väldigt ytligt o utseendefixerat... Men tänk att faktiskt kunna forma kroppen på ett sätt som man själv bestämmer... Det tycker jag är häftigt!

Ikväll var det äntligen dags för min älskade spinning igen! Nästan två veckor sedan mitt senaste pass! Har varit ute på löparrunda två gånger mellan...o det har inte känts helt okej...precis som att jag inte har all kraft som jag brukar ha... Men jag hoppas att det är på rätt håll! Införskaffade blutsaft idag o känner mig redan piggare ;)

På torsdag blir det spinning igen!!

Puss å kram 

VABdag 1 till ända...

Så typiskt (eller inte) att Ellie ska bli sjuk igen just när det är lov! Då vi har chans att ha det lugnare o mysigare på fritids! 9barn skulle det vara idag! Men men... Det kan man ju tyvärr inte styra över...

Trodde i min enfald att jag skulle fått läst den där artikeln (på engelska...svår sån) som är till campustiden på torsdag..,

Jag som varit så strukturerad o läst allt i sånt rasande tempo innan! Och nu bara hamnar i ngt antiklimax!?

Har sedan mina sjukdagar förra veckan inte riktigt återhämtat mig...nu börjat jag tro att det kan bero lite på järnbrist också! Måste köpa hem blutsaft imorrn! (Överlägset mot järnbrist btw)

Idag börjar jag mitt "nyare" sundare luv igen!

Trots mycket träning så har jag hamnat tillbaka i mitt mat/sockermissbruk! Så nu är det VV som gäller en tid framöver för att hjälpa mig hitta tillbaka till mina bra vanor igen! 


Hoppas alla ni får en helt underbar vecka!

Å glöm inte bort att stanna upp o njuta emellanåt ❤

Puss å kram

En liten runda...

Med bultande huvudvärk och trött kropp med en sviktande tro på mig själv tig jag mig igenom ett varv på slingan idag! Skulle ju springa 5km... Men som sagt:kroppen sa stopp! Måste hitta lite roliga intervaller! Kanske köra backen flera gånger o fort o faktiskt VILA däremellan! Sen en massa spinning så ska jag få en bra löparform inför 2014!


Det är helt galet hur mycket ens tankar kan påverka vad man klarar av... Under löpning är det särskilt påtagligt för mig iaf... Att jag orkar nog inte... Näe det räcker med ett varv... What?! Som en liten djävul på min ena axel som rabblar Jantelagen för mig!! Hmm kanske ska jag springa en annan sträcka där jag inte kan välja att korta den... Utan jag måste springa ett annat håll för att komma hem... Eller kanske bestämma mig för ett distansmål? Bara tänka, som i torsdags att nu ska jag springa lugnt o ta mig runt lätt o bra...

Hmm tåls nog att funderas på :)

Puss å kram
Visa fler inlägg