Har ju varit på Desigual <3

Som sagt jag och min kompis Jane var på Emporia förra helgen :) Första affären vi gick in var så klart Desigual! Har aldrig blivit så tagen av att gå in i en butik förut! Inte bara kläderna utan hela atmosfären och vänligheten. För att inte tala om de mysiga provhytterna! Jag fyllde ju år ett par veckor innan så då fick jag lite bidrag till just Emporia ;) Kom hem med dessa två underbara klänningar!
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss å Kram C

Böcker på senaste tiden...

Senaste boken i bokklubben var "Sex and the mammaliv" av Hanna Widell. Men trots en glammig framsida och tilltalande layout så var den inte alls bra. Tyvärr. Den var skriven mer eller mindre i bloggform, med kulsprutespråk. Menar då att det var så mycket information på en gång. Ungefär som när man bloggar ;) man skriver och skriver och kommer in på nya stickspår...
 
 
 
 
 
Boken som vi ska läsa till nästa träff är "Cocktails för tre".. ska ju inte säga för mycket om den eftersom vi ska ha något att diskutera i bokklubben...men Sophie Kinsella är verkligen en av mina favoritförfattare så det får väl tala för sig.
 
Första böckerna i bokklubben var den berömda "50 nyanser..." och jag kan ju bara säga att jag älskade dem!! 
 
Bilden har jag lånat härifrån
Bara längtar så tills filmen kommer ut! Jag har ju redan klart för mig vem som ska spela Mr Grey och vilken filmmusik som passar till ;)
 
 
Vem som ska spela Anastasia har jag inte hittat någon direkt favorit för än...Men Lucy Hale (trailern ovan är det då inte) Kanske Alexis Bledel isf...
 
 
Fast Ian Somerhalder istället för Matt Bomer ...
 
Puss å kram <3
Visa fler inlägg