För sjätte året i rad ANTIVÅLDSGALAN i Veberöd <3

I lördags ordnades Antivåldsgalan i Veberöd för sjätte året i rad! Med min fantastiske man Tommy o Magnus i spetsen fick Veberöd återigen en antivåldsgala <3 Tack vare sponsorer och privatpersoner kunde detta bli verklighet i år igen! Jag fick en sån energi av att se alla människor som letat sig dit! Till och med vädergudarna var på vår sida -hela dagen! De har lovat att det blir en GALA nästa i år igen! Då har jag faktiskt lovat att bli ännu mer engagerad eftersom barnen är så pass stora så de kan ha två "arbetande" föräldrar den dagen <3

 Magnus & Tommy -vilket team! Sen är det många andra som hjälpt till på flera olika sätt!! Utan alla dessa hade det varit svårt att genomföra hela detta stora event!!
 
 Årets HJÄLTE Gabriel Bååth som aktivt gått emot NÄTMOBBARE!! Läs mer hos Fnulan!
 
För våld handlar inte bara om fysiskt våld, utan som i detta fallet även kränkningar på nätet!! 
 
Som vanligt fick alla intresserade provsitta i brandbilen och prata med brandmännen!
 
 
Sedan var det dags för dagens första artist och det var Katta Pirat & SjörövarMange!
 
 
De lyckade som vanligt med att få igång publiken!
 
 
Sedan var det Lovemarks tur! Alla barn som ville fick efter halva uppträdandet komma upp på scenen -och vilket lyft det blev! WOW! Folkfest!
 
Godisregn!
 
 Förutom uppträden fanns även hoppborg, karusell och "kasta ner burkar"-knalle.
 
Sen var dags för mannens band -Hellmet!
 
Här är HAN! MIN man!! <3
 
 
Mattias & Magnus
 
Johan
 
 
De bjöd verkligen publiken på ett härligt ös! Från början till slut!
 
Kvällen avslutades sedan med en ljusceremoni för att minnas Christoffer <3 samtidigt som hans låtar strömmade ut över Försköningen! För er som vill läsa mer om Antivåldsgalan har ni ett inlägg från 2015 här.
 
Puss å kram
 

Mitt livs...eller iaf höstens UTMANING!

I våras tackade jag ja till att utöka min instruktörsrepertoar med Core... Å till saken hör att jag aldrig tidigare instruerat en klass som innebär koreografi med höger o vänster o räkna hit o dit 😂

Men CORE är en av mina svagaste sidor så jag har verkligen längtar efter att vi på Actic ska erbjuda Core igen (bålstyrka o stabilitet).. för tre veckor sedan (typ) körde jag igenom passet första gången... å min första tanke var bara ooops ska jag LÄRA mig detta?! Jag ska ju både kunna genomföra övningarna OCH komma ihåg allt...
 
Men jag gillar ju utmaningar! Körde igenom passet två, tre gånger... fem gånger... sen blev det lite paus...
 
Ikväll körde jag det igen! Nu kan jag NÄSTINTILL klara alla övningar & jag känner faktiskt att detta KAN jag lära mig! Det känns superkul samtidigt som det är läskigt! 🙈😄
 
Men nu är det bara att nöta in det! 2 veckor till premiären!
 
 
 

Börjar bli vän med både min kropp, mattan & vikten 😜👌

Nu kommer vi att göra det möjligt för att kombinera Core med Spinning! Så först ut kommer 30min core för att sedan följas av en klass Spinning EXPLOSIVE ride! Det kommer att bli GRYMT! Vi ses i September!
 
Puss å kram

Första gången ikväll...

Ikväll fick Melvin prova på brottning för första gången! ❤️ Vilken kämpe han är! Svetten rann men leendet fanns där hela tiden!


Fantastiska ledare o riktigt härlig stämning i hela gruppen!

Nu får vi testa ett par gånger till o se om han fortfarande tycker att det är lika roligt! 😅 Men vilken bra träningsform!


Vår fina Melvin på sin första brottningsträning!


Puss å kram

Visa fler inlägg