Nu!

Började dagen med en cykeltur till jobbet...underbart! Solen tittade till och med fram genom dimslöjorna...


Sen har denna arbetsdag flutit på bra -i positiv anda! 


Framme!


Jobbade över idag så när jag skulle cykla hem hade jag solen i ryggen ❤ underbart! Vilken energi det ger!

Väl hemma så var jag tvungen att spola av min pärla! För ack vad skitig den blir bara för att det hade regnat i natt...

Men hemma! Huset är NYSTÄDAT! Tommy har handlat grillat!


Njuter!


I helgen ska det förresten bli mer bra väder så förutom Tabata o spinning så ska det bli cykling! 

Puss å kram

Nu längtar jag efter sol o sällskap ❤

Det var meningen att det skulle bli en kortare tur på cykeln i eftermiddag... för då var det surdimma o lite tradigt väder... till skillnad från NU då solen skiner! 😝

 
Har förresten bytt däck helt själv idag! 🤗 Det gick betydligt bättre än vad jag trodde att det skulle göra...å däcken jag satte på nu ska vara mindre känsliga för punktering 😜
 
Men hursomhelst...det var sååå skönt att komma ut! Första rundan utan något egentligt mål... men rundan blev som sagt lite längre än vad jag hade tänkt... (Tänkte bara cykla strax över milen) men det stressade mig lite att batteriet på telefonen var så lågt... men sen visade det ju sig att jag glömt att trycka på rec på strava o fitbiten fungerade inte som den skulle... men konstigt nog syns det på kartan var jag cyklat, men inte hur långt eller hur snabbt (sakta) jag cyklade... 🙈
 
Men ack vad det är mycket roligare med bra underlag att cykla på! Vägen mellan Humlamaden o Blentarp var grymt "bucklig" o stenig till skillnad från de mer nyasfalterade partierna, men när jag skulle styra hemåt efter Björka på "cykelvägen" -ve o fasa! Den cyklar jag inte på fler gånger! Förstår er som cyklar Sjöbo-Veberöd att det kan var motigt på sina håll... Hann tänka tanken att det kändes som att cykla på grusväg -sen kommer minsann en grusväg, om än bara under vägen! Å där håller jag på att göra min första vurpa!! Ha ha! 
Å inte för att jag satt fast utan för att jag inte gjorde det... började rulla början på gruspartiet o kopplade loss ena skon, men när det gick uppför och jag skulle ta i mer så var jag grymt nära på att lägga mig. För skon fastnade inte i pedalen som jag trodde och jag tappade helt enkelt fästet när jag skulle dra runt, men lyckades på något sätt behålla både mig o cykeln upprätt 😅 Men fick sadeln rätt i låret/rumpan så lite mörbultad blev jag ändå...
 
Men 2,4mil blev det om jag räknat rätt 😜 på strax under en timme så det blev en lagom tur... men nästa gång ska jag se till att ha telefonen laddad o inte någon tid att passa... å gärna parera lite bättre väder och sällskap med på turen hade ju inte varit fel ,)
 
Lite lagom mör...återhämtning på trappan... men jäklar vilka avtryck hjälm & glasögon ger ha ha! 
 
 Har redan planerat vilken väg jag ska testa nästa gång :) Nämligen ta av mot Ilstorp istället och cykla över Sövde...sen är jag sugen på att cykla över Övedskloster mot Vombsjön -vi körde nämligen där med Buicken igår och det var himla fint!
 
Puss å kram
 
Puss å kram

70tals nostalgitripp och söndagsmys

Å nu har jag mycket att berätta! För det första var/blev/är jag helt slut efter igår! Herre je...har känt mig bakis ända sedan i går eftermiddag...å idag gick det upp ett ljus varför... vätskeersättning! 
 
Så festen blev tyvärr inte så långvarig igår...till råga på allt hade jag magkatarr from hell...Men bjuder ändå på lite bilder och stämning från igår!
 
 
Lite förfest hemma hos oss...
 
 Och JA...jag fixade klackarna! Men de var rätt sköna att ta av efter några timmar ;)
 
Detta är förresten min mammas gamla klänning anno 1970...nånting...:)
 
Det roliga var att jag hade exakt samma klänning för 20 år sedan!! En kompis från Umeå skickade bilderna nedan..TACK vännen <3 Så himla roligt att se dem igen!
 
 
Vilken minnen <3
 
Jag å fina Emma <3
 
Farliga drinkar....
 
 De var minst tre med denna typ av glitterskjorta ;)
 
 Vilka grabbar!
 
Idag kom förresten våren på allvar... Å extra störigt då när ingen av tvåhjulingarna i hushållet är up to date...
 
Punka...
 
Inget däck....
 
 Men fick höra fint ljud då Mattias kom förbi :)
 
Men som tur är har vi en fyrhjulig vän som känns lite extra vårig...
 
Så det blev faktiskt en härlig solskenstur med Buicken -hela familjen! <3
 
 Njuter <3
 
Det börjar grönska!
 
 
Samlar energi vid Vombsjön <3
 
 Åh vad jag ser fram emot många varma, soliga stillsamma & fartfyllda dagar i sommar <3
 
 
 
Från onsdag ser ju vädret inte särskilt lockande ut...men hoppas ändå att få till någon cykling i veckan när jag fixat punkan!
 
Puss å kram
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg