Denna veckan har varit låååång...

Igår hade vi vänner på grillmiddag här! Passade på att göra de fyllda champinjonerna som Pia gjorde i Finland! Ack så goda de blev!

Lila enkelt som det är gott! Du fyller helt enkelt färska champinjoner med färskost. Ta bara bara av "foten" o fyll svamparna med färskosten. Linda in dem i bacon o lägg dem på grillen!

Utöver de fyllda svamparna hade vi hasselbackspotatis, fläskfilé o grillskiva! Mm grillat är sannerligen godast!

Idag har vi mest slappat o planerat inför kommande vecka då vi äntligen, efter Tommys jourvecka, kan bege oss iväg med husvagnen!

Jag har också läst ut Stalker! Keplers femte bok i serien om Joona Linna o de andra... Imorrn ska jag börja på den sjätte -Playground! Huuu jag längtar!

De blir ju bara bättre o bättre! Denna bar lugnt den bästa hittills av Kepler!

Puss å kram

Enkelt och gott!

Idag har vi haft goda vänner här på grill! <3 La ut en bild på efterrätten på instagram och jag lovade receptet imorrn, men det kommer redan nu :)
 
Millimys Semifreddo
3 ägg
1dl florsocker
2,5dl vispgrädde
100g maräng
1msk kakao
 
200-250g hallon
2msk mangobalsamvinäger
 
Gör så här
Ta fram tre skålar. Separera äggen, vispa vitan hård i en skål. Vispa gulan tillsammans med sockret poröst. Vispa grädden hård. Blanda samman alla äggsmeterna tillsammans med grädden. Pressa sönder marängerna lite och blanda i smeten. Rör ner kakaon lite lätt så att smeten blir "marmorerad". Fördela antingen i portionsformar eller i en stor bytta, täck över med plastfolie och ställ in i frysen i minst tre timmar. Ställ i kylskåpet 30min innan servering. Blanda samman färska hallon med balsamvinägern och låt stå 10min och ha som tillbehör till semifreddon.
 
 Mmmmmm

Puss å kram
<3
 
 
 

Utnyttja sociala medier!

Så har jag avklarat de två första veckorna med Viktväktarna... Det har gått över förväntan! Första veckan blev ju bara 6 dagar men med en dags "övertramp" o andra veckan har haft en "ätardag" (räknar inga Points dessa dagar utan tänker att alla bonuspoints med råge tar slut), men fick ett sånt sug i tisdags så det gick inte att hålla emot utan åt glass! Gick över med 10-15p. Men jag skrev upp allt jag åt! Så denna andra vecka med övertramp en dag o de andra dagarna (förutom ätardagen) har legat på tillåtet antal Points eller under sångare jag nu gått ner ytterligare 1,9kg! Vilket är ganska mycket igen...men de här extra kilona har kommit under en kortare tid, vilket gör att de är extra lätta att bli av med! Nästa vecka rör det sig säkerligen inte om mer än ett halvt kilo...

Jag har inte tränat något alls under denna period, tyvärr. Bara vardagsmotion som tyvärr varit ganska undermålig...

Men Nu har jag 2kg kvar o nu ska jag verkligen hålla ut! Inte bara för att gå ner det sista utan för att hålla nya vanor! Jag har såååå länge velat hålla mig till just EN dag då jag äter precis vilket skräp jag känner för! Men jag har aldrig lyckats hålla det! Men jag tänker att om jag nu håller i det i minst två månader iaf så ökar mina chanser! Jag har ju mitt mål uppsatt till mitten av september så nu ska jag minsann klara det! Å mycket till hjälp tack vare er kära läsare! All pepp genom kommentarer det hjälper så grymt! Nu finns det liksom inte utrymme att fuska när NI vet att jag har satt upp mål o har alla siffror till o med! ;) så mitt tips är att om du vill gå ner i vikt, men har svårt att göra det på "egenhand" använd sociala medier! Instagram, Blogg, Twitter, Facebook whatever....men du får STÖD!

Puss å kram

 
Visa fler inlägg