Å jag är helt såld! <3

Nu måste jag bara uppdatera er! Jag är inne på dag 5 idag! Dagarna har gått så himla bra! Det bästa är att jag faktiskt blir så mätt, både av proteinshaken och av maten! Det är nog den största oron jag tror många känner -att de ska vara så hungriga! Men det är man ju visserligen första 2 dagarna, men SEN då allt stabiliserar sig så känns det bara så bra!
 
Imorrn är det dags för vägning och mätning igen! Ska bli så himla spännande!
Nu har jag även kommit igång som återförsäljare! Igår hade jag min första visning som återförsäljare, med Sara och Sara i täten! Härlig eftermiddag med gott sällskap!
 
Jag sålde ytterligare en C9 idag, så du behöver absolut inte ha party/visning för att du ska kunna köpa! Bara kontakta mig så berättar jag mer! <3
 
 
Kan ju nämna att om du köper en C9:a så bjuds du in i en stor Forever grupp på fb samt en mindre med bara "mina" adepter ;) I båda grupperna får du inspiration, tips och du kan ställa frågor, få stöd och berätta om dina framgångar! Vi stöttar varandra! Jag finns med hela vägen genom dina 9 dagar med personlig stöttning via telefon, irl, Messenger och sms! Allt för att DU ska nå DINA mål -oavsett vilka de är!
 
Efter dessa 9 dagar tänkte jag gå över till nästa steg nämligen F1 (Forever F.I.T 1) där jag under 30 dagar tränar och äter enligt ett program. Jag behöver inte ha tillgång till ett gym utan jag kan genomföra min träning precis var jag vill! Det ska bli riktigt spännande att se hur det är! För nu har jag ju kört C9 två gånger!
 
Puss å kram

Träningstankar och C9...

Nu är jag inne på dag 4 med min C9 från Forever living ! Och vet ni vad....jag känner ingen hunger längre!!! Ni vet företaget med AloeVeran <3 Det är andra gången jag genomför denna kur (change 9). Första gången var i höstas och då såg jag det mer som en quickfix. Ett sätt att snabbt gå ner i vikt och sen var det bra! Men eehhhhh det håller ju inte! För att skapa en förändring (till ex låta vikten bestå) måste du tänka om! Se bortom dessa nio dagar! Vad har du för plan? Vad händer sen? Jag känner att jag har min plan ganska tydlig för mig...
 
* Ska inte äta lösgodis eller mjölkchoklad
* Mörk choklad ska jag äta! ;)
* BARA äta gotta på lördagar och då menar jag allt jag är sugen på
* Undvika gluten på veckorna
* Fortsätta med F1 (en fortsättning på C9 på 30dagar)
* Fortsätta träna regelbundet
* Bara äta när jag är hungrig
* Äta på regelbundna tider och sluta småäta
 
Mitt sötsug är helt bortblåst nu! Hjärnan behövde bara ställa om sig lite mer kemiskt så gick det an! Jag blev ju av med mitt sötsug efter 2-3månader med AloeVeran (som du dricker) i höstas/vintras, men när jag tillät mig äta mer sockergodis så smög det sig på igen. Då hör det till saken att jag är en extem sockermissbrukare vilket säkerligen triggas extra av min hypotyreos (underproduktion på sköldkörteln som reglerar ämnesomsättningen).
 
Men just det där att se längre än näsan räcker -ha en plan tydlig! Det är viktigt!
 
Gällande min träning så har det dippat rejält under hösten, det tog ut sin rätt att tre spinningpass som instruktör under föregående vår så det tog liksom ut sin rätt -det blev helt enkelt inte bara roligt längre. Nu har jag blivit så låst vid att gå på pass och när det inte passar med övriga livet så har det inte blivit någon träning istället...
 
Men nu med C9 så har jag 3av4 dagar tränat, första dagen lågintensivt och igår och idag medelintensivt! Precis som rekommendationerna säger! (Egentligen skulle jag fått in minst 30min lågintensivt andra dagen också, men så bidde det inte...) Men på något sätt har det fått mig att komma över min tröskel och jag har hittat tillbaka till min glädje igen <3
 
Nästa steg blir Forever F.I.T 1 (F1) och då är det ännu mer fokus på träning och hela kuren tar 30 dagar! Jag funderar lite (kanske är det tvekan i mig) på att jag inte kan börja redan nu eftersom vi har minst två roliga fester inbokade i april! Men EN eller TVÅ dagar då jag går utanför rekommendationerna ska inte påverka mig att inte vilja hoppa på tåget nu...Näe jag ska köra på! Smida medan järnet är varmt är ett väl placerat uttryck här!
 
Härligt med en spinningcykel i källaren! Nytt pass och nya tag! Jag är på g!!
 
Igår var vi på bio och dessförinnan så har det (tyvärr) blivit lite tradition att äta på McDonalds innan...men jag är så stolt över mig själv! Jag höll mig till min shake! <3 Å det kändes inte alls som nån uppoffring!
 
Kan jag -så kan alla! <3
 
Puss å kram

Camillatid o ny inredning!

Å vet ni vad! Idag passade jag på att ta mig lite egentid! Tanken var att Ellie skulle få joina mig, men hon var inte alls intresserad av en shoppingtur med mamma!
Idag fick vi sol o flera plusgrader ❤️

Så jag begav mig själv till Ikea å svågertorp! Ikea, Plantagen & Lager 157! Love IT!

Kom hem med en ny taklampa, blommor o ljus från Ikea!
Robban o Tommy kollar in bilar...

Mitt första besök på Lager 157 resulterade i två T-shirts, linne o strumpor till mig. T-shirt o strumpor till mannen, jeans till Melvin & leggings o kofta till Ellie! Till riktigt bra priser för övrigt! Kvaliteten kan jag inte uttala mig om men plaggen kändes väldigt bra!

Nu säger jag snart adjöss till dag 2 på C9 o ser fram emot en proteinshake till både frukost o lunch imorrn! Till middag blir det grillad kyckling med grillade grönsaker! ❤️ mmm

Puss å kram

Visa fler inlägg