Adjö det ljuva livet...

Så lyder titeln på Camilla Henemarks självbiografi...

Vet inte vad det är som får mig att vilja veta mer om vissa människor/kändisar... Det är kanske något som tilltalar mig av deras personlighet... Eller "antagna" personlighet... Den bild som media ger...

Hur som helst jag läser inte vilka biografier som helst, utan jag väljer dem med omsorg...precis som jag väljer vänner ;)

För dig som ännu inte gett dig an någon så rekommenderar jag det starkt! Det är både spännande, ledsamt och inspirerande! Samma verklighetsflykt som en skönlitterär fiktion ger kan man få här!

La Camilla har fått diagnosen ADHD, vilket skapar ännu mer intresse för läsningen... Jag jobbar ju med barn och möter och kommer att möta många barn med ADHD. Jag tycker att jag fått en ännu klarare bild av hur det kan vara att leva med ADHD och vilka konsekvenser det kan få. Samtidigt sticker jag inte under stolen med att det är kul att läsa om kändisar! Å det kan jag lova, det är kändistätt i den här boken! ;)

På baksidan kan man läsa "Hon var en stilikon och en diva. En scandal beauty som skapade löpsedlar vart hon än drog fram. Alla ville ha en bit av La Camilla och hon delade med sig generöst. De flockades runt henne, från våra största idrotts- och popstjärnor till topparna inom politik och näringsliv, samt så småningom även Kungens innersta krets."

När Army of Lovers var som störst slutet på 80-talet och början på 90-talet lyssnade jag, liksom många andra, på dem och uppslukades av deras musik och närvaro. Denna färgstarka blandning människor och deras riktigt bra musik trollband mig då och likaså nu 25 år senare!

Hemmaträning :)

Skulle köpa en "träningshjul" för magen och kom hem med ett multi exercise wheel istället ;)
 
 
Det fanns ett ex kvar så det reades ut för halva priset (199kr istället för 399kr) så ibland har man tur :)
 
Nu gäller det bara att hålla peppet uppe och köra på hemma :) Men jag har ju en bra PT :) Sonen Melvin tyckte att 
det var riktigt kul att använda dem :) så vi kör varannan gång :)
 
puss å kram Camilla
 
 
 

Vad gör DU om en bil står stilla på vägen??

 
 Jag är inte helt säker på att jag hade stannat om jag varit själv i bilen... Men min man, HAN stannar!! Det är inte första gången han stannar vare sig vid olycka eller bilfel. Idag var det ett äldre par som fått fel på bilen och blivit stillastående precis innan rondellen vid Center syd, på väg från motorvägen. Tommy tar direkt tag i problemet, medan bil på bil kör förbi, de flesta blängandes ilsket på vad det är som blockerar vägen! Fort kör de också! Vi står med vår bil alldeles bakom det äldre parets bil med våra två barn. Varningsblinkers är igång och varningstriangeln finns på plats en bit bakom vår bil. Jag ställer mig strategiskt utanför förardörren på vår bil för att uppmärksamma bilarna som kommer ytterligare. Hela tiden har jag i huvudet "vad händer om de kör på vår bil bakifrån? Våra barn sitter i bilen och framför sitter det äldre paret och min man befinner sig framför deras bil för att förbereda bogseringen!
 
Tack och lov gick det fort att få bogserlinan på plats och vi kunde köra in vår bil framför för att inleda bogseringen till en nära parkering... Väl där frågar min man paret vilket försäkringsbolag de har och om de har en telefon så att de kan ringa. De har ingen telefon så min man lånar ut sin, men först letar han upp numret till deras försäkringsbolag. Det slutar sedan med att min man får prata med bolaget (paret tyckte att det var lättare så) 
Han får på så vis veta att nybilsgarantin gäller och att han direkt kan ringa assistanskåren, vilket han gör. 20min skulle det ta innan de var hos oss. När väl bärgningsbilen kommer får ungarna en häftig upplevelse :)
 
 
När  bilen var bärgad fick paret veta att bägaren bara hade plats till en av dem i bilen, de började då prata om att de kunde ta bussen... Men så tittade jag och min man på varandra och förstod båda vad den andre tänkte. Min man sa till dem att han kör hem dem! Han bara lämnade mig och barnen på köpcentret så körde han hem dem :)
både bärgaren och paret sa flera gånger något i stil med "vilka människor!" jag skulle vilka säga "vilken man!"
 
Han är helt fantastisk min man! Oavsett vad det handlar om så lever han för att hjälpa andrà människor, om det handlar om att hjälpa människor med bilproblem, brandmansgöra, musikproblem eller bara behöver någon som lyssnar så är han där!
 
Å det bästa av allt är ju att han är min och far till våra underbara barn <3
 
Till saken hör att paret kunde ha fått sitta länge i sin bil!! :(  Ingen stannade, det kunde ju lika gärna rört sig om olycka! De hade suttit ca 10min när vi stannade. Hur många bilar som passerat dem innan vi kom är svårt att säga, men säkerligen uppemot hundra då det var väl trafikerat där idag. Sen att INGEN stannade så länge vi stod där är skrämmande!
 
puss å kram.....med om hopp om att fler ska hjälpa andra människor i nöd!
Visa fler inlägg