iframe { height: 1px; width: 1px; }

Tack Mamma ❤

I fredags morse åkte jag upp till huvudstaden, mötte upp mamma på Bromma och sen tog vi oss vidare in till stan. Vi hade bokat ett hotel på Östermalm, som vi upplevde ganska centralt utifrån kartan... men när vi skulle ta oss därifrån o dit gåendes kändes det ganska lååångt...så vi köpte tunnelbanekort istället... :)

 
I fredags var vi ju som sagt på Hamburger Börs o såg Danny Saucedos Show NU! Fantastiskt bra!
 
 
Här var vi på väg tillbaka till hotellet...
 
Åh denna man! Han rockade verkligen hela stället <3 och nådde in i varenda kottes hjärta!!

I lördags sov vi till närmare nio innan vi gick ner för att äta frukost...sååå skönt att få sova!

 
Vi har ätit också! Massor!
Lärde mig faktiskt äta musslor också! Mmmm...det var så gott att doppa dem i den kryddstarka...ja vad de nu var för sås ;)
 

Så pass att det var skönt att halvligga i en fåtölj o bara va efter maten....och en lång dags shopping!

 
 

Men benen behövde vila! De har gått flera mil i helgen (trots tunnelbanan)...blir ju ganska många meter steg när orienteringsförmågan inte är riktigt i fas i tunnelbanesystemet ;) 

Det som var extra bra med denna resa, förutom att umgås med mamsen, var att det infann sig ett sånt lugn <3 Vi hade ett sånt flow hela helgen -vi kompletterade varandra i "hålla-koll-på-vart-vi-är" då den ena inte hade någon koll så hade den andra det istället...Så härligt när det blir så! Gjorde ett par fynd, men tröttnade ganska fort på shoppingen då det var så liiiiiite rea ;)

 Bland annat en ny klocka -som verkligen inte gör sig rättvisa på bild!
 
 
Min snygga mamma vid baren på Hamburger Börs <3
 
Men något som jag inte upplevt innan var lugnet jag fann på flygresorna <3
Underbart härligt att bara koppla bort alla sociala medier och att ständigt vara tillgänglig o uppkopplad och bara ägna mig åt mina egna tankar och funderingar <3 Det var själslig terapi!
 
Nu ser jag fram emot en riktigt härlig vecka efter denna avslappnande och energipåfyllande helg <3 Tack än en gång mamma -det här gör vi om SNART! <3
 
Puss å kram