Från ett kalas till ett annat ;)

Ikväll var vi på 6månaders celebration hos lilla Lovina ❤️ supermysigt! Men effektiva har vi hunnit vara ändå! Direkt efter jobb (innan vi var till Lovina) så hann vi handla det sista för kalaset hör imorrn!
Kusin Emilia läste för Ellie ❤️
Liten blir plötsligt stor ❤️

Ellie hittade sin favorithörna...

Tittut ❤️

Vår Melvin blir nämligen 7år imorrn!! Helt galet! Du började ju precis skolan o efter sommaren börjar du år1! Födelsedag o barnkalas på samma dag! För att inte prata om kvällen då kommer det vuxna gänget ;)

Men vi har hunnit fixa, slå in presenter o städa undan det sista!
Nu är det fritt fram för alla dina gäster att komma ❤️

Förresten för att göra det extra fullspäckat imorrn så håller jag spinning 9:35 ;) hoppas vi ses!

Puss å kram

Lycklig o älskad!

Kan ni tänka er?! Idag är det 8 år sedan Tommy gick ner på knä o friade! ❤️
Blev riktigt förvånad när jag kom hem efter jobbet...när han plötsligt går er på knä igen (!) men en vacker bukett röda rosor! Men inget frieri denna gång 😂

Så istället för att äta hemma gick hela familjen ner till Thairestaurangen här i byn...mmm strålande gott!

Nu ska vi fortsätta myset med lite film!Så passande ;)

Puss å kram 

Nu är det väl dags för fest!?

Puh...det var visst lördag idag ja... ;) Som förra helgen så har jag suttit i stort sett hela dagen idag... 6h effektiv tid med uppsatsen...Det börjar sannerligen närma sig slutet nu. Diskussionen börjar vara på plats, men än så ska den bara finjusteras ytterligare. Sen börjar den stora läsningen om igen...jag ska läsa hela från pärm innan jag skriver sammanfattningen, har visserligen etiska aspekter kvar också...men det tänker jag borde gå rätt fort...
 
Men jag har haft grym hjälp idag! Jag frågade ju i ett tidigare inlägg om det var någon som var sugen på att läsa igenom det jag hittills knåpat ihop. Jag fick napp! Mio har läst igen stora delar av den idag och kommenterat och kommit med förslag på förbättringar! Guld värt! <3 Det gäller ju att passa på så imorrn ska hon få läsa diskussionen :)
 
Så bra när andra läser med andra ögon och ser saker som jag totalt har missat eller tar för givna.
 
Fick ett par timmars total egentid också då Melvin var hos kompis och Ellie och Tommy var och handlade...Men nu ska jag faktiskt hålla LÖRDAG!
Funderade lite på vad som kommer att "hända" med mig när jag är färdig...Helt plötsligt kommer jag ju att ha så mycket mer fritid! Eller så kanske jag dippar för att kropp och knopp ska få återhämta sig...man vet aldrig...
 
Funderar förresten på att ha en EXAMENSFEST -för att fira att jag har en speciallärarexamen...Hur har ni andra gjort? Bara för att göra ett riktigt avstamp och fira att nu är jag minsann färdig!
 
Puss å kram
 
 
Visa fler inlägg