Jag bara råkade.....igen...

Det är tur att jag ändå vet vad Tommy tycker om ;) Idag fick jag ett sånt där mail från Ticketmaster som de skickar ut titt som tätt om nya föreställningar och konserter...
 
Nu var det dags för Joe Labero på Malmö Arena i februari! Det fanns riktigt bra platser kvar så jag var bara tvungen att boka -utan att vänta på Tommys svar ;)
 
 
Kan tänka mig att showen som i Las Vegas kallades Inferno kommer att vara snarlik Inflames som det kommer att heta i Sverige :D Kommer ju bli minst sagt COOLT!!
 
Bildresultat för millimys kärlekDet ska bli superkul & jag kan ju avslöja att han faktiskt blev glad över mitt köp! <3 Kanske vill någon följa med oss?
 
Puss å kram

Behöver du något nytt att läsa?

Nu är jag inne på Denice Rudbergs tredje bok om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff, kriminalarna Thorsten Ehn, Augustin Madrid & de andra! Hittillls har hon gett ut sju böcker i serien och den åttonde väntas i oktober!
 
Böckerna handlar om Marianne Jidhoff, en nybliven änka till en riksåklagare, och hennes kollegor som ingår i ett inofficiellt utredningsteam som tar sig an mord inom överklassens väggar och svartsjuka misshandlande makar, makabra mord & dysfunktionella familjerelationer! 
 
Jag läste den första när vi var i Spanien tidigare i år och sen var jag fast! Beställde de övriga bara så att jag skulle kunna streckläsa när andan och tiden är på min sida...
 
De är väldigt svåra att lägga ifrån sig och är skrivna med ett lättsamt, men ändå väl underbyggt språk! Det är lätt att fatta tycke för karaktärerna & när upplösningen i slutet närmar sig är det stört omöjligt att lägga boken ifrån sig.
 
Även om böckerna ingår i en serie så behövs inte alla läsas direkt efter varandra utan läsaren får förklaringar på vilka människorna är och hur de hänger samman...men det är ju såklart lättare att läsa dem med kortare intervall..

(null)
Första boken...
  (null)
Andra boken...

(null)
Tredje boken... 

Så behöver du böcker att läsa i sommar?
Och vill gärna ha det lätt för dig? Då ska du såklart välja en hel serie! Det finns många bra deckare att välja mellan -men denna hör faktiskt till en av favoriterna! Sommarläsning får inte vara för tungt i mina ögon -utan gärna något mer lättsmält med spänning kan det inte bli för mycket av!

Nu har jag lite fööör många olästa böcker i bokhyllan som hag verkligen vill läsa...så vi får se om Jidhoff & de andra får vänta lite efter denna boken...

Puss å kram

Sista gången....

Idag har jag varit på högskolan, sista omgången för den här kursen! Idag hade vi muntliga redovisningar av de kartläggningar vi gjort och imorrn är sista dagen för den skriftliga delen.... & nej jag är inte klar ;) Satt med det precis...men gah...jag bloggar hellre! Ha ha!

Ikväll var det Picknick-kväll på Ellies förskola <3 Kan ni tänka er att det är SISTA gången vi är där nu! :( Sen börjar lilltösen i skolan!
 
Helmysigt!!
 
Alltså...jag vet inte...måste nog öva mig på att använda fågelperspektiv ;)
 
 
Melvin & Pappa <3
 
Näe nu ska jag försöka samla kraft till att skriva ihop analys och åtgärdsförslag....försöker visualisera känslan av att vara FÄRDIG med det så att jag bara kan skicka in det! Det går sådär....
 
Puss å kram
Visa fler inlägg