Melvin 9år

För nio år sedan då låg vi där nedbäddade på förlossningen eftersom det var fullt på avdelning 44... Vi myste och kunde knappt fatta att vi blivit föräldrar! Det var en omtumlande start du fick i livet älskade Melvin <3 Är så glad för att vi får ha dig!! Du förgyller varje dag med din omtänksamhet, glädje och finurlighet <3 Stort GRATTIS på din 9års dag!
 
Igår var det kalas på Laserdome med 9st uppspelta och glada killar! Första gången vi låter "någon annan" ta hand om kalasandet och jag kan erkänna att nu i efterhand var det väldigt skönt!
 
Ett nöjt födelsedagsbarn på Laserdome!
 
 
Lite väntan innan vi fick komma in...
 
 Sen blev det korv med bröd & glass!
 
 
Väl hemma igen fick Melvin öppna alla paket...
 
Idag började dagen tidigt med paket och kanelbullar i sängen :) Sen den sedvanliga paketjakten, men dyra presenter= få presenter...men Melvin blev ju nöjd ändå <3 Ikväll kommer två familjer över på lite grillning så födelsedagsmyset fortsätter!
 
 
 Vi får höra Bellmanhistorier! ;)
 
 
 
 
 Puss å kram

Det handlar bara om balans...

Alltså början på detta år har inte direkt karakteriserats av balans...jag har tappat lusten för träning och saknar den där abstinensen så oerhört!! Att få känna hur det pirrar och drar i hela kroppen som bara längtar efter fysisk ansträngning! Den är som bortblåst! Jag hatar det! Jag vill ha abstinens! 
 
Det har till och med gått så långt att jag avbokar pass och låter latmasken ta över...det har också lett till att jag äter så otroligt mycket mer..på något sätt har det lett till en obalans av hela systemet...
 
Men jag har i alla fall uteslutit godis och inte ätit det på 8 veckor!! Känner nu i efterhand att den taktiken har varit riktigt bra, att bara utesluta en sak i taget...Jag har inte tagit bort socker i sin helhet utan lösgodis & choklad. Mörk choklad med 70% kakao eller mer och Tweekgodis har jag ätit vid enstaka tillfällen, men inte mer. Nästa steg är att ta bort gluten (igen) sen vet jag ännu inte vad tredje steget är...men det känns bra att ta bort det som får min kropp att krackelera...
 
Känner också att jag borde sätta upp något mål kring träningen, men jag är nog inte redo för det än...utan nu handlar det bara om att komma iväg igen <3
 
Idag var förresten en sådan tydlig koppling mellan fysiska aktivitet och prestation på det mentala planet! Tanken var egentligen att jag skulle ut med Trampentjejerna på en långrunda, men jag kände igår att jag hinner inte...jag måste plugga... den skriftliga delen ska in 31 maj och jag har sååå mycket kvar...vid 9-tiden får jag ett meddelande av min cykelkompis Rebecka som frågar om vi inte ska bege oss ut på en liten runda... jo men det är klart vi ska! Sagt och gjort! Det var nog det bästa jag kunde ha gjort -för ojj vad jag blev klartänkt efter rundan och har nu kommit en bra bit på skrivandet!
 
Jag funderar faktiskt på att boka tid hos Veberöds hälsokost för att göra en Hälsoanalys -Fnulan har gjort det och bloggat om det, det var så jag fick information om det och det verkar vara ett bra moment på min väg mot en bättre balans i livet...
 
Har förresten också blivit ombedd av min doktor att komma och lämna prover på sköldkörteln...men ack vad jag drar mig för de där jäkla nålarna!!! :( Men kanske är mina nivåer av T3 och T4 och allt vad det heter är uppåt väggarna?!
 
Näe nu ska jag preppa resten av familjen för snart ska vi bege oss iväg till Malmö för Melvins 9års kalas!! Kan ni tänka er -vår lille påg blir 9år imorgon!! <3
 
Puss å kram
(null)
En liten glimt från vår runda idag ❤️
(null)

Den här känslan kan jag leva på länge <3

Nu måste jag bara berätta för er om vår underbara kväll igår! Spa är sannerligen inte överskattat!! Att få komma iväg, njuta, äta & dricka gott, snacka & umgås i en så underbart avkopplande miljö -det är något en borde göra betydligt oftare än vartannat år ;)
 
Vi hade turen att få skjuts av Helenas Olivia så vi behövde inte bry oss om vem skulle köra <3
 
Väl framme i Mossbylund mottogs vi med idel leenden och vi fick välja mellan en AWkorg eller en PUBtallrik -det ingick i AWpriset på 355kr (18-22:30). Priset för dricka tillkom. Men jag kan varmt rekommendera denna fredagsgetaway!!
 
Efter en timme där vi käkade våra pubtallrikar fyllda med goda ostar, oliver, korv, hummus & rotfruktschips & awkorg med bröd, picklade grönsaker, rotfruktschips och allehanda såser begav vi oss in till spa:et. Vi förseddes med badrockar, tofflor och handdukar och duschade snabbt och gjorde oss i ordning! Vi hade turen att få bubbelbadet helt för oss själva i mer än 2h! 
 
Sen provade vi de nya stora poolerna och även vilsängarna i relaxen!
 
Sammanfattar denna kväll som absolut välbehövlig, rekreerande, harmonisk, underbar & innerlig!! Bokklubben <3
 
Här få ni se en del av känslan i bilder <3
 
Bubbel för bubblet..
 
Var så sugen på allt gott så jag glömde fota innan vi började äta ;)
 
 
Passande skoval :)
 
Ena relaxavdelningen...
 
 
 
Alltså dessa härliga tjejer <3
 
 
 
 
 
 
Den andra relaxavdelningen med sängar...
 
 
Så mysigt att bara vara och få chans att prata om allt mellan himmel och jord <3
 
 
Puss å kram
Visa fler inlägg