Just nu...

Går jag bara och väntar på att telefonen ska ringa eller det där speciella mailet ska ploppa upp i brevlådan :) Jag väntar ju på besked om de jobben jag har sökt!
Fick ett gott råd i helgen att jag skulle ringa och höra hur jag ligger till och hur långt fram intervjuer är... :)
Tänkte att jag ska ta och ringa i em! :)


Hur som helst...det känns för en gångs skull som att helgen gick väldigt långsamt!! =) Och hur härligt är inte det!! I söndags var vi på 1års kalas! Det var jättekul!! Totalt var det 3 "1åringar" även fast Melvin inte har hunnit bli ett än...Det blir han på fredag!! Jiiipiii!!!!! Efter kalaset tyckte värdparet att vi skulle stanna och grilla =) Sagt och gjort vi bara gick och handlade lite god kyckling (fast dyr) och potatissallad..Jättetrevligt att vara lite social igen!! Tycker att vintern har gjort att man blir så inbunden och bara sitter hemma och ugglar...även fast vi har haft fullt upp ibland också...

Den här veckan ska mestadels handla om att förbereda för Melvins kalas och bestämma vad exakt vi ska bjuda på...Vi är inne på smörgåstårta (förutom den sedvanliga tårtan) men samtidigt så blir vi mellan 30-40 personer och det blir lite väl expensiv kanske med smörgåstårta...fast samtidigt så blir ju vår förstfödde 1år!!!

Får fundera vidare!!

Puss å kram

Snart är det helg igen!!

Ja tyvärr längtar jag varje arbetsvecka till helgen igen!! Men det är tur att veckorna går så hiskeligt fort!! Redan onsdag och idag och halva dagen har ju gått!! Det känn skönt!

Onsdagar och torsdagar är riktigt (brukar iaf) bra dagar på jobbet för att inte tala om fredag...det går i ett fram till lunch med lektion på lektion... men så är det ju fredag!!!

I helgen ska vi fixa färdigt det sista ihuset och i Melvins rum så klart! Då vi nästa helg ska ha kalas för vår lille 1åring! :)

Vår lille store kille som nu snart har hunnit  bli ett år! Det känns lite overkligt... Men samtidigt roligt så klart! Då går vi ju även in i maj månad!! Shit vad fort den här terminen har gått :) Måste faktiskt erkänna att jag har sökt nytt jobb till hösten, som jag verkligen håller tummarna för! Totalt har jag sökt 3 jobb... Men det är bara 2 som jag tror på och som jag VERKLIGEN skulle vilja ha... Det innebär en hel del mer körande... men vad gör det om jag hittar mitt drömjobb!! ;)

Nu är snart min lunch slut och jag ska gå och jobba igen... Ska bara brygga mig lite kaffe :) 4 veckor har jag druckit kaffe nu sedan jag började igen... Slutade ju när jag blev gravid... och tänkte inte börja igen men...chi fick jag... Å så ljuvligt gott det är! Speciellt efter maten i lugn och ro :)

Hujj nu blev det mer svammel än tänkt, men sån är ju jag...

Har förresten planer på att sticka upp till Ullared någon gång i maj!!! Är du sugen på att föja med så hör av dig!!! Måste först skrapa ihop lite pengar på tradera...

Puss å kram

Underbar dag på två hjul...

I går träffades vi ett gäng för att börja dagen med att köra/åka hoj :) Det blev ju så klart lite bortfall, men vi blev ändå 7hojar och 11 personer till turen...Det var första gången sedan jag fick veta att jag var gravid (augusti 2008) som jag åkte!!! Det var så himla härligt!! Hade glömt bort hur mycket jag har saknat hojandet!! :) Än så länge åker jag ju bara... men nu i vår får jag börja övningsköra med min man så det känns helt underbart!!

Kvällen fortsatte vi här, vi grillade och umgicks och hade det hur kul som helst!! Till detta kom det även de som inte var med på dan...

3:20 kom jag i säng... de sista gästerna gick vid 3... inte överdrivet sent, men eftersom jag gick upp 8 på morgonen efter otillräckligt med sömn så kändes det att vara uppe så länge...

Min man frågade precis om jag skrev att jag var en fantastisk fru ;) Härligt att höra när man är gift med en fantastisk man!!!

Puss å kram
Visa fler inlägg