Författardrömmar...

2007 fick jag en idé som växte sig så stark i maj... Jag skulle skriva en bok! Sagt o gjort i december var hela manuset färdigt o strax efter årsskiftet skålade jag o Tommy då det stod klart att Argument Förlag skulle ge ut MIN bok! I augusti 2008 fanns den ute till försäljning! ❤️

Jag hade turen att en grymt skicklig illustratör gjorde bilderna i den!

Känner mig stolt över mitt första livsverk som fortfarande säljer o används flitigt av pedagoger runt om i Norden!

Å så klart drömmer jag om att ge ut fler böcker! Idéerna har snurrat med jämna mellanrum, men hittills har jag inte hittat rätt... Men det kommer -om det är meningen ;)

Vill du köpa boken hittar du den numer hos Studentlitteratur!

Puss å kram

Jag åldras med värdighet!

I morse upptäckte jag att jag minsann börjat få rynkor UNDER ögonen... Har bara väntat på kråksparkarna vid sidorna....
Men en del av mitt f***it tänk handlar precis om skit i det! Jag är jag o tänker inte göra om mig! Eller försöka låta bli iaf! Jag har för den delen också lagt på mig x antal extra kilon! Ja ja de där jag skulle bli av med innan mitten av september, det gick åt pipsvängen! Men vet ni vad!? Jag är faktiskt glad över det! För nu känner jag ingen ångest över det! Jag har däremot inte lust att köpa nya kläder bara för att jag ökat i storlek så av den anledningen tänker jag göra något åt det! Men jag gillar det lugn jag känner över situationen! Tror att det är en vettig utgångspunkt, för då straffar jag inte mig själv med ångest! Men jag gillar faktiskt inte att behöva "lufta" tröjan och dra ut den från magen för att den (magen) putar ut för mycket... ha ha!

 
 
 
Inga filter! Galen o naturlig! ;)
 
Men det är väl ändå för väl att vi kan lägga på lite snapchatfilter och förvandlas till släta skönheter med smala näsor och tindrande ögon när vi vill! :)
 
Näe hoppas alla där ute ändå kan känna att f***IT! Jag är bra som jag är! Samtidigt säger inte det att förändringar är uteslutna! Kanske känner du som jag att magen hänger över lite väl mycket över byxorna eller kanske du av hälsomässiga skäl måste sänka sockerintaget...vad vet jag! Men du ska göra det av rätt anledning! För DIN skull, alltid bara för din skull! Inte för någon annans -vare sig det handlar om förväntningar eller what ever! <3
 
Ha nu en riktigt härlig onsdagkväll! Det ska jag ha!
 
Puss å kram

Från botten till toppen!

Ikväll var jag sååååå i behov av Camillatid! Andra veckan med målet att springa 2x20min... Så jag var inställd på att köra idag! Men oj så bra det gick! Hittade inte passerkortet till Actic så jag sprang ute istället! Underbart!

Så himla nöjd med en sådan fart i benen! Snabbare än då jag var igång på "riktigt" för ett par år sedan! (Om än med sekunders marginal)...

Men det är underbart hur helande det kan vara med fysisk aktivitet! Att få frigöra adrenalin o andra stressutsöndringar!

Kvällen har vi sedan förgyllt med ett par avsnitt av Touch! Kan verkligen rekommendera den serien ❤️

Puss å kram

Visa fler inlägg