Bokklubbsmys

Äntligen är det dags för nästa bokklubbsträff! Två nya pärlor kommer med ikväll också! Ska bli så himla roligt att träffas och förståss snacka lite om boken vi läst.
 
 
Lovad ju att avslöja nästa bok också och mitt förfarande att låta de andra "välja"...Mooohaaaa haaaa!!!

Väldigt finurligt om jag får säga det själv (och det får jag!)
 
De ska få TVÅ val... 
 
  1. En cupcake
 
eller....
 
      2.   En burk kvarg
 
De vet inte vad de baserar sitt val på...Det ska de inte få veta heller... när valet är gjort får de lov att titta i botten på det de valt. Där sitter en bild på boken som det de valt "symboliserar". Ha ha! Smart va?!
 
"Mitt perfekta liv" av Magdalena Graaf
 
"Heja heja" av Martina Haag
 
Det blir spännande att se hur de tänker och om de börjar diskutera sina val... :) Jag har själv väldigt svårt för att välja och KOMMER att läsa båda böckerna (de står och väntar i bokhyllan).
 
Det roliga blir ju, beroende på deras val, själva bokklubbsträffen kring boken. Antingen i träningens, sundhetens tecken eller bara "feelgood", bara vara stuket. Båda tilltalar mig väldigt så deras val får avgöra. Tror ju lite (eller kanske hoppas) att det ska bli Magdalena Graafs bok!
 
När detta kommer ut sitter vi redan hos Malin och bokklubbar för full!! <3 Uppdatering från kvällen kommer senare :)
 
Puss å kram

Morgonstund...har sannerligen guld i mun <3

Uppstigning 7:30 för att äta fiberhavregrynsgröt och kokt ägg. För att sedan finslipa på hårdrockspinningslistan och leka lite med barnen, göra sig iordning och 9:30 köra igång morgonens pass! Halv sal blev det idag med härligt morgonpigga och otroligt hurtiga spinnare!
 
Denna låten med will.i.am har jag med på uppvärmningen på lördagsmornar, tycker den är så härlig! Lagom start innan man kör igång på allvar.
 
 
Sen drar passet igång på allvar! Det var lite tyngre idag än vanligt, kan ju ha berott lite på att det blivit lite mycket träning och lite vila denna veckan....Eller nja....lördagströtthet kanske...Hur som helst spinnarna i salen idag hjälpte mig verkligen att utmana lite till idag, både mig själv och dem! TACK igen för det! Så otroligt härlig känsla när man ser hur alla verkligen ger JÄRNET! Håller högt tempo och hög belastning och efteråt slänger sig över styret och pustar ut. Det är så jag vill ha det! Då är jag nöjd! :) 
 
En sak som jag dock inte är lika nöjd med är hålet (och de begynnande hålen) i mina spinningpaltor! Ett år (knappt) höll dem. Spinningbrallorna.Trodde Gore var ett kvalitetsmärke för cyklister...men tvivlar lite på det nu.
 
 
 
 
Eller så har jag tränat så hårt och mina svällande muskler har töjt ut dem...ha ha ha ha!!
  Men liiiiite längre än ett år kan man väl förvänta sig att byxor ska hålla? Utsidan av låret på vänsterben är hålet/hålen. Det är ett parti med tunnare tyg där för "ventilationen", men det ska ju hålla!! Får höra av mig till tillverkaren och klaga! Det brukar ju vara lönsamt :)
 
Har ett par CRAFT cykelbyxor också som än så länge är hela. Så håller tummarna att de håller lite längre än ett år...
 
Puss å kram

Fredagsmys i spinningsalen...

Yes! Jag har gjort det igen! Tillbringat en fredagkväll i min ensamhet i spinningsalen! I love it!
 
Satt först hemma och knåpade på låtlistan till hårdrocksspinningpasset på tisdag. Så sa jag till mannen att det hade ju varit kul att testa det..... ;) Varpå han svarade, "men gör det nu"...Å tack!!!
 
Sagt och gjort begav jag mig till gymet för att testköra låtlistan!
 
Börjar ju vara lite mer rutinerad på att hitta låtar som passar nu, så lite smärre ändringar så sitter det på tisdag! 
 
Puss å kram
 
Visa fler inlägg