Spinning -för både kropp och själ!

Efter en väldigt intensiv dag på jobbet idag, med idel möten, lektioner och INGEN lunchrast var jag lätt grinig ikväll.... Men det kom jag snabbt tillrätta med efter en timmes spinning!
 
Det är så härligt att träning påverkar både kropp och knopp!
 
Trevlig kväll på er!
 
 
Puss å kram...
vet ni vad?! Imorrn är det FREDAG!!!
 

Fast i hissen

 
Ikväll var det premiär för Filip och Fredriks nya underhållningsprogram! "Hissen" på Kanal fem! Jag måste säga att jag fick bra vibbar av programmet och programidén! Ikväll var det Anna Anka och Lasse Kronér som var fast i Hissen med programledarna. Underhållande på ett hemtrevligt sätt, avslappnat och ofalskt! Gillade det! Så nästa tisdag blir det också att inta soffan kl 21:00.
 
 
 
 
 
Kvällens gäster i Hissen
 
Det bästa med tisdagkvällarna är ju ändå att det är CougarTown!
 
 
Puss å kram...
med hopp en riktigt god natts sömn.....f

Första dagen på resten av mitt liv....

 
Så var första arbetsdagen till ända...Det gick över förväntan, men strax efter lunch under tredje lektionen infann stig tröttheten... Men som tur var gick den strax över...
 
Att börja jobba igen har fått mig att fundera på om jag VERKLIGEN njöt av varje mammaledig sekund tillsammans med Ellie!? När man är uppe i något så är det ju så svårt att ibland stanna upp och Njuta. Det är så lätt att låsa sig i måsten som man tror är nödvändiga?! 
Å andra sidan får det en att fundera när man jobbar också....är det verkligen detta jag ska göra i 30 år till? Ja jà svaren kommer när tiden är mogen... 
 
Kanske ska man bara sluta fundera så mycket och förverkliga det man vill göra JUST nu! Ni vet Carpe Diem....
 
 
Det är ju verkligen som det står på vår vägg <3
Samtidigt ska man veta vad man vill då också! ;)
 
Puss å kram...
I wish, I dream and I live it......
Visa fler inlägg