Jag är nöjd! Helt enkelt supernöjd!

En alldeles fantastisk kväll har gått till ända! Ikväll var det verkligen kvalitet med betoning på livskvalitet, återhämtning, avslappning o återuppbyggnad!

Vi började med middag hemma hos Malin. Grillad kyckling, goda såser, sallad o klyftpotatis! 


(Och btw jag "pausar" LCHF på obestämd tid) sedan var det dags att vandra ner till Gullvivsvägen o Christels Hudvård o spa.
Efter plockning av bryn hoppade vi ner i spabadet med bubbel i glasen o bubbel i vattnet. Vi snackade om allt från duktigflickasyndromet till vampyrer o semester! 

Sen innan vi var helt nöjda tog vi en het bastu! 

Så avslappnad o tillfreds var det länge sen jag kände mig!
Vi bestämde att någon av bokklubbsträffarna i vinter måste börja här i bubblet igen!

Fick fylla på inventarierna när jag ändå var hos Christel!


Nu fick jag även tummarna loss i bokade in en timme egentid till ansiktsbehandling i veckan! ❤️

Puss å kram å tack för ikväll mina kära Malinar ❤️❤️

Pust....

Ni vet känslan när allt faller på plats. Det går nästan att höra hur bitarna klickar på plats. Så känns det nu! Jag trodde aldrig tiden skulle räcka till för pluggandet...Har ju hela måndag också, men idag så har jag tagit mig tid mitt i alla andra måsten och verkligen fått till uppgiften som ska in på måndag! Underbart!
 
Sen har jag också lagt de sista händerna på en gåva som en viss fröken ska få i helgen! Någon som fyllt år alldeles nyligen :) 
Alldeles strax ska vi plantera blommor på farmor och farfars gravar på inrådan av Melvin. Han tyckte att farfar skulle få blommor. Vi gick förbi gravarna igår och idag när vi var ute på uppdrag i byn så sa han att han vill köpa blommor till farfar <3 Underbara påg!
 
Så innan jag börjar jobba i eftermiddag ska vi plantera blommorna och göra fint på gravarna, sen blir det jobb ett par timmar innan jag ska träffa mina Malinar ;) å bubbla lite :)
 
 
Pust...nu tror jag att jag har koll på läget inför helgen...Måste bara göra en efterrätt till imorrn kväll..Funderar på cheesecake av något slag...Men jag har ju några timmar i morrn fm så det ska jag väl hinna klura ut :O
 
Puss å kram

Som den serieälskare jag är....

Som den serieälskare jag (och min man) är så har vi äntligen gett oss in i True Bloods omvälvande historia :)
 
Ikväll börjar vi se andra säsongen! Alla andra serier vi följer har uppehåll under sommaren och nya säsonger väntas under hösten/sommaren... Så det känns skönt att ha många säsonger att se fram emot utan denna väntan!
 
Jag hade inte alls höga förväntningar, trots att "alla" sagt att den är så bra, men den är verkligen bra!
 
Ha nu en mysig "söndagkväll"
 
Puss å kram
Visa fler inlägg