Ojj då!?

Nu är dags snart dags att göra sig kalas- o bokklubbsredo... Då är det ju kul att fixa till sig lite extra! Ni vet fina klädet o smycken... Men så ar det ju det där sista... Smycken...

Jag har sånt sjukt dålig ordning! 

Därför är det ju också mycket svårare att hitta något snyggt! Allt ser ju bara skit ut :(

Men som sagt! Ser fram emot badrumsrenovering som kan innebära lite bättre förvaring! Måste ju bara skaffa lite nytt då också.. Eller hur? Det är ju osnyggt med gammalt i nya lådor! ;)

Puss å kram

I startgroparna...

 
Men känslan av att vara i startgroparna hänger kvar...när det gäller pluggandet har jag plöjt litteraturen (tror jag) och ska påbörja examinationsuppgiften...men jag vet liksom inte var jag ska börja?! Känner mig därmed otålig att vägen inte har utkristalliserat sig ännu...Men det kommer...tålamod! :)
 
Tror för övrigt att de här "startgroparna" behövs...tid för eftertanke och laddning. Efter veckans nedåtgående spiral så behövs det verkligen ett uppsving!
 
Puss å kram

I gränslandet....

Sista åren har vi blivit riktiga seriemänniskor.... Men inte de "vanliga" som går på TV sedan alla möjligheter att streama från nätet har blivit så många!

Den senaste serien är Gotham!  Vi är bara på tredje avsnittet, men gillar Batman... I serien är gränserna väldiga suddiga... Mellan fiktion och verklighet, mellan nutid o dåtid (historiskt sett)...  Kort sagt, jag gillar den!

Puss å kram
Visa fler inlägg