Förrättsbekymmer....

Ikväll är det dags för Halloweenfest! Vi ska hem till ett par vänner och skrämma slag på varandra ;) Näe skämt åsido, jag fick i uppdrag att ta med mig förrätten...
 
Ja, tänkte jag! Lätt som en plätt!! Eller...njae...vi kan ju inte safa och göra något med skaldjur...Helena är ju allergisk...Vad ska jag göra nu då?
 
Min nya bok "Baka glutenfritt", kanske göra ett matbröd och ta med istället?
 
Näe...men så hittar jag i Pernillas kök ett recept med smördegsbotten...Så därav min idé att för första gången i mitt 37åriga liv göra smördegsknyten! Jag har aldrig gjort nånting med smördeg!
 
Ja ja...sagt och gjort hittade ett Bufférecept här! Sen gjorde jag en sats till med bara mozzarella, skinka och lite oregano.
 
Det här var ju kul! Som trolldeg eller nått ;) Men sen....

 Den öppnade sig ju!! Men det kanske de ska göra?! Jag har ju aldrig gjort sånt här förr :)
 
Men jag gav det en ny chans och använde denna gången tandpetare för att hålla ihop dem!
 
 Se där!
 
Men det kanske gjorde att de blev alldeles för kompakta och inte sådär fluffigt krispiga?! Ja ja...det bjuds ju på annat ikväll också...så jag tänker att vi överlever!
 
Men lite lagom Halloweenblodiga med karamellfärg!
 
Näe...nu måste jag börja iordningställandet av kvällens skräckinjagande outfits....eller bara lite buuuuuuu :)
 
Puss å kram
 
 

S.E.C.R.E.T vill ni veta hemligheten?

Så har jag tyvärr (ja ni läste rätt) läst ut senaste bokklubbsboken! Jag har dragit på det läääänge...det visade sig nämligen vara en bok helt i min smak, vilket var tur eftersom det var jag som valde den.... Lagom mycket snusk o en massa feelgood o lyckande! 
 
Med risk att avslöja för mycket så är det på sätt o viss en inspiration i självförverkligande! Men inte nödvändigtvis på det sätt som Cassie får -utan tanken på den egentliga innebörden av de 9 stegen... Därtill känslan av tillhörighet....men resten av mina tankar får ni vänta med tills efter bokklubbsträffen!
Jag ger S.E.C.R.E.T 9 av 10 möjliga poäng! Den enda bristen var det något torftiga språket -lite för enkelt o omålat emellanåt...Men den är helt klart läsvärd! Lätt- och snabbläst!
 
Nu längtar jag till slutet på november då vi ska ha bokklubbsträff hemma hos mig o diskutera boken ❤️ har ett o annat planerat till mina Ladies som har med temat att göra... ;)
 
Puss å kram

Fredagsmyyyys

Så var det äntligen fredag och jag kan äntligen säga att det mesta av stressen har släppt! Obeskrivligt skönt! Och som grädden på moset så blev det tacofredag!
 
Mina favoritskålar! Från RUSTA! De säljs i 4pack i olika färger, helt underbara och användbara till så mycket!
 
Eftersom Ellie somnade i soffan blev vi bara tre till tacomyset idag...
 
Lite närmare titt på insidan av skålarna...
 
Och utsidan...
Sen var det dags att trava iväg med Melvin till Halloweenfest! Bara ett gäng grabbar, godis och bus! Kan ju inte bli bättre för ett gäng 6åringar! <3
 
Kowhaaa!
 
Njjjjiiihaaa!
 
 
Nu ska Ellie få mys för hela slanten med både Mamma&Pappa <3
 
Så det blir Anna&Elsa för hela slanten!
 
Puss å kram
 
Visa fler inlägg