Melvin...

Idag ska Melvin vaccineras mot svininfluensan...Hoppas att det går bra! Men det känns helt rätt beslut...är så jobbigt när han är sjuk, han har ju redan åkt på en öroninflammation och influensan är ju inte rolig att ha.... Vi ska ut och resa i början av nästa år också så...det känns bra att han har ett bättre skydd mot iaf svininfluensan...

Han har redan fått två tänder i nederkäken, men nu verkar det som att en är på gång i överkäken också...han sov jätteoroligt i natt tills han fick en alvedon (då sov han som en stock....pust)...


Hittade denna bilden på denna sida...Ha ha kolla in, man får sig ett gott skratt :)

Idag är det första advent!

Helt galet hur fort tiden går! När man var liten gick ju tiden från första advent ybersakta och nu är det helt tvärtom...kunde det inte vara något mellanting istället...Så man hinner njuta lite mer av julförberedelserna! Men det kanske går att bestämma sig för att jag verkligen ska njuta av jultiden nu så kanske det går :)

Det blir ju Melvins första jul, 7 månader imorrn, STORA killen!! Julen ska vi fira hemma hos oss i år för första gången, så det ska bli riktigt kul!!

Idag är btw julskyltning i byn, ska bli kul att gå ut och gå hela familjen å så träffar man ju alltid en massa folk att prata med..ibland för många ;)

Så trevlig första advent på er alla glada och goa människor där ute!


Hittade denna fina bild i Kviltstina... blogg!

Visa fler inlägg