Vilken vinst!

(null) 

Torsdag...en första start på helgen! Direkt efter jobbet hade jag tid till bästa Emma på Style by E! Klipp & färg stod på schemat! Nya snygga slingor (blonda & mahogney) o klippning! Direkt efter det hann jag hem inom för att sedan direkt åka o hämta upp tjejerna! 

För ett par veckor sedan kommenterade jag ett inlägg av MakeUpStore i Lund för att vinna en tjejkväll för mig o de jag taggade! Jag VANN ❤️ så jag & bästa bokklubben tog ikväll hem min vinst och fick råd o tips kring smink och jag blev sminkad!

Jag har aldrig varit på något sånt här innan, men så himla roligt det var!

(null) 

(null) 

(null) 
Många skratt bjöd det på också! 

(null)

(null) 
Gänget ❤️
(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 
Nu ska jag bara försöka komma ihåg allt hon gjorde -när jag ska sminka mig själv nästa gång!

(null) 

(null) 

(null) 
Så mycket trevligheter de har!

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 


Tack för ikväll tjejer! ❤️ vi ses i badtunnan nästa gång 😘

Puss å kram

Efter tre månader...snacka om abstinens!

Tänk att det ibland bara behövs lite tid och ibland liiiite mera tid...

I september gick jag in i den berömda väggen... men inte den väggen ni tänker på 😂 utan cykelväggen! Inte vägen 😜

Det var en dag i början av september som jag cyklade till jobbet...var dum mot mig själv och tyckte att jag hade cyklat långsamt...det tankarna har smugit sig på över tid...men det var droppen denna dagen... sen när jag skulle hem så passade det bättre att bli hämtad av familjen o cykelställ istället... det bar sista gången jag satt på Vera! 
Det gick några veckor o sen tänkte jag att nu ska jag väl ändå ge mig ut... men det var någon slags önsketänkande eller förväntningstänkande att det borde vara dags...

Men det blev inget... senaste två kvällarna har jag haft så grymt svårt att sova! Jag har bara tänkt på Vera! Min fina DeGaVi! Vi har bara rullat 60mil tillsammans sedan i juni o den förra cyklade jag 140mil på sedan i mitten av mars... men det spelar ingen roll egentligen... men när man köper något nytt känns det ju bra att använda det ❤️ eller är det bara en förväntan?!
(null)
Å längtar efter den värmande solen igen...

(null)
Här var jag o mannen på väg ut nere på Österlen i somras...hoppas på många turer tillsammans från Mars o framåt!

(null)
Min fina Vera ❤️

Puss å kram

Vet ni vad!?

Just nu söker jag inspiration, lust och flow för att göra de sista delarna på den kurs jag läser just nu, påbyggnadsutbildning för speciallärare/specialpedagoger i språkutveckling. Ni kanske kommer ihåg att jag skrivit om det tidigare att jag inte hade pluggat något till denna tenta... ;( Idag fick jag veta resultatet! Och vet ni vad?!?! Jag fick banne mig VG!! Tjohooo!! Så nu är det de två sista delarna kvar, en muntlig presentation och en skriftlig kartläggningsuppgift...Men det sitter trögt...orkar liksom inte och bara skjuter det framför mig hela tiden...
 
Men så är det så grymt mycket på jobbet just nu...mycket i livet överlag...Gillar inte riktigt att inte ha full kontroll...Näe vaddå kontrollfreak?!
 
Men på torsdag...då ska jag om mina bokklubbstjejer få ta del om min VINST på MakeUpStore i Lund! Så grymt gött det ska bli -att bli ompysslad en kväll! <3
 
Puss å kram
Visa fler inlägg