Ge mig tid någon!!

Eller ork?! 

I veckan skulle jag ha julpyntat det det första inför julskyltningen... Ni vet stjärnor, ljusstakar o gardiner.... Tror ni ngt är gjort? Icke!!

Jag skulle...borde ha pluggat mer....men NÄR?

Igår var det ialla fall dags för glöggfesten på jobbet ☺️ Härliga kollegor jag har! 
Men inte lika bekvämt att traska dit i regnet... Fast jo... Rätt mysigt var det nog ändå... Framför allt eftersom det inte är särskilt långt till jobb...


Lägg märke till den uppiggande reflexvästen ;)

Men nu är det snart dags för spinning! Var ett tag sedan jg var på lördagsspinning... Å det är en sådan bra start på lördagen! Man blir så pigg o glaaaaad o dagen blir så lång!

Nu är det inte heller jag som ska hålla. Så det ska bli kul att bli vrålad o peppad åt själv tills jag hittar mina yttersta reserver! ;)

Gött!


Uppladdning 2h innan är för mig det mest ultimata! 

Puss å kram!

Sicken egoboost!!

På mitt spinningpass ikväll var det bara tre cyklar tomma! Så härligt!! Det var ett tag sedan det var full sal så det var så najs!!

Efteråt kom det fram en tjej o frågade om det var jag som håller på onsdagar... Ja svarade jag (från nästa termin fullt ut) då svarade hon att hon aldrig svettats så mycket!!! ;) härligt!!

De jobbade som djur allihopa o jag med! Måste säga att det var ett tg sedan jag var SÅ HÄR svettig också! ;p

Nu är jag minst sagt på g!! Vilken egoboost att få sånt beröm ;)

Nu vankas CX innan jag får hem o hålla kväll...


Puss å kram

Fullspäckad söndag....

Så var ännu en vecka snart till ända...Denna morgon förgylldes alldeles extra med nästan 1,5h promenad med underbara vännen Helena! Det har kommit så mycket jobb och annant emellan så det var så längesedan vi träffades! Men nu äntligen fick vi chansen och jag fick träffa hennes senaste underverk som endast var 3 veckor gammal! En härlig start på dagen som sedan följdes av kalas för mannens farmor. 7st yrväder mellan 2-9år underhöll oss mellan smörgåstårta, tårta, kakor och andra godsaker!
 
Därför kändes det extra gött när kvällen avslutades av den planerade kompisspinningen! 6st entusiaster fick jag med mig varav en helt ny! Min svägerska Marie satt för första gången på en spinningcykel och cyklade som aldrig förr! Superkul! Hon sa faktiskt att hon skulle komma tillbaka också ;) det är så roligt att introducera spinning för nya cyklister! 
Nu gör sig däremot dagens intag av sötsaker påmind då halsbrännan kommer som ett brev på posten!
 
Mellan kalas och spinning hann vi med att måla muggar också! 50kr för två muggar och färger på Citygross! Kan rekommenderas! Ungarna var som frälsta!
 
 
Nu ser vi fram emot en ny härlig (frisk) vecka med bara 1 månad kvar till självaste julafton! Nu är planen att det ska vara julpyntat och färdigt till 1 advent!
 
Puss å kram
Visa fler inlägg