Ännu en dag avverkad....

...och lika underbart väder som igår har det varit! Jag passade på att sola idag också när Melvin sov... Nästan två timmar blev det och jag kunde fortsätta att gotta mig i "Elsas mode 1" :) Sofi Fahrman som har författat boken skriver på ett så lättsamt och medryckande sätt. Det är det som gör bra böcker tycker jag! Hur pass mycket man rycks med som läsare i det myller av händelser och känslor som boken vill förmedla. Underbart! Jag har förresten bunkrat upp med många fler böcker för sommaren så vi får ser hur många som hinns med :)

Nästa bok som jag tänkte mig på är "Jenny S" av Denise Rudberg... Jag läste en av hennes innan min nuvarande bok... Men tyvärr gillade jag inte riktigt hennes språk...Det var svårt att följa med i vem som sa och tyckte vad.... Så vi får se vilken recension jag kan ge denna andra bok...

Hur som helst så har vi skaffat pool idag :) Mamma och pappa måste ju få sig en plaskpöl också när Melvin redan har en ;)Så imorrn ser vi fram emot en dag med 30+ i gradantal så att vattnet värms upp något iaf ;) Idag var det ju 26 på eftermiddagen så det är ju inte alldeles långsökt.... Ser fram emot ett kvällsdop isf :)

Puss å kram

Slingan!

Ja jag måste ju bara komplettera vad jag gjorde under mina underbara dag igår!! Jag SPRANG slingan! Jag hade som mål att åtminstone springa till backen innan jag pausade med att gå en bit, MEN jag orkade hela!!! Visserligen är den bara 2,43km lång... MEN ÄNDÅ!! Det kändes jättebra! Framför allt eftersom jag har slarvat med gymet sen i april... Jag tror jag har varit 2 gånger efter Melvin fyllde år... Helt galet... Men men nu har jag hittat tillbaka till slingan efter ett antal år så det känns jättebra! Men jag kände tyvärr av det, både i mitt friska knä och i båda ljumskarna... Idag känns det milt sagt ordentligt i vänstra ljumsken... Jag har försökt att sträcka ut på alla möjliga sätt, både framsida lår och höftböjaren...men jag tycks inte få till det... Vet inte om det är muskelfästet som fått lite stryk kanske... en sedvanlig bristning... Får försöka med voltaren...Puss å kram!!

Underbar dag i solen!

Idag har vi haft en alldeles kanondag!! Det började med att jag fick sova ut, min man gick upp med sonen vid 8 och jag gick inte upp förrän närmare 10 :) Efter frukost bar det iväg till ett köpcentrum... Melvin somnade i bilen och han och pappa väntade ute i bilen medan jag gjorde köpcentret osäkert ;) Skullle i första hand hitta en ny bikini, vi ska nämligen på poolparty på lördag :) Och det är ju rätt kul att ha något som man inte skäms i... Hur som helst hittade en jättefin på Twilfit. Sen hittade jag ett par jättesnygga baggyjeans på Vero Moda :)Sen åkte vi och handlade mat till vår planerade picnic i stadsparken i Lund :) Jag köpte Brieost, salami med tomat och basilika och Tommy köpte baguette och creme bonjour :) Melvin valde en burk med stroganof och ris :)
Väl framme hittade vi en mysig plats i skugga under en jättestor ek.. Melvin var helt eld och lågor och sprang omkring och lekte med gruset på gångvägen och tittade på alla fåglarna :) Det var hur mysigt som helst, sen avslutade vi med en runda med varsin mjukglass (eller ja... Melvin fick dela med oss)

Sen åkte vi hem igen... Melvin som bara hade sovit en timme i bilen somnade på vägen hem och sov två timmar till! Tommy passad då på att sova han också... och jag tog på mig min nya bikini och la mig ute i solen med "Elsas Mode"

Omslagsbild: Elsas mode

Den är helt underbar! Jag gillar verkligen Sofis språk! Det är så lätt att följa med och underhållande samtidigt! Jag har inte läst mer än 5-6 kapitel, men det verkar som att jag även måste läsa de andra två böcker i triologin :)

För att avsluta kvällen riktigt mysigt grillade vi och sen gick vi ut och gick i ett par timmar, med några stopp för lekplatser, 4h och ett besök hos Philip och Elin.

Ser fram emot morgondagen, men nu måste vi vara hemma så att Melle kan lägga sig tidigare...de sista två kvällarna har han somnat efter 22:30! Men bara för att han tog en extra lur till 17... Men det känns ju så dumt att väcka honom när han behöver sova... Så imorrn blir det vanliga tider igen får vi hoppas på :)

Puss å kram

Visa fler inlägg