En dag kvar...

Så då var det snart bara ett dygn kvar på 2017. Som vanligt älskar jag nystarter & då framförallt nya år! Ut med det gamla och in med det nya! Med mig tar jag de positiva upplevelser och möten från året som gått! De erfarenheter och upplevelser som jag värdesätter <3 Samtidigt som jag släpper det som inte varit bra. Jag tänker inte älta och ta med mig det som inte har fungerat! Jag tänker inte vältra mig i det som inte varit bra utan bara lämna det och gå vidare!
 
Alla har vi våra ups and down, sorg och glädje -det är en del av livet! Jag väljer att fokusera på glädjen och ta med mig den!
 
Idag har vi plockat ut julen! Skönt känsla! Hatar allt plotter av tomtar så här nära nyår...samma sak varje år...
 
 
 
 
Sen passade vi på att duka inför nyårsafton i samma veva!
 
Men julstjärnorna får faktiskt stanna uppe lite till... 
 
Det är något magiskt med ljuset från en adventsstjärna -även om jag vid det här laget är trött på julen...
 
 
 
 
Men nu är det fixat inför morgondagen <3 Ni är så välkomna kära vänner <3
 
Puss å kram

Äntligen hemma igen!

Slänger upp fötterna på soffbordet och njuter av att vara hemma igen! 😅
4dagar på Lalandia var inte lika magiskt som det brukar vara... tänker att det kanske berodde på att vi redan hittat lugnet efter en veckas jullov. Men bäst var nog att komma hem! Att känna distansen till allt vad julstress och stök heter!

(null)

(null)

(null)

(null)
Det är ju inte bara bad på Lalandia 😅 

(null) (null)
Båda ungarna lyckades vinna över mig! 😂

(null)

(null)

(null)

(null)
Pyssel inne på MonkeyTonkey 👌

(null)
(null)

(null) (null)

(null)
Twister!
(null)
Å så lite soffhäng!

(null)
Passade på att börja läsa en annan bok...i en helt annan genre än de två tidigare...

(null)
Å så fick jag veta att jag kommit in på kursen! Trots att jag inte skickade in ansökan i tid o att det är en väldigt populär kurs! 😅

Puss å kram

Alltså denna fantastiska kvinna!

Jag har läst alla 6 tidigare böcker av Simona och föll verkligen pladask och när jag har hittat mig en favoritförfattare så slukar jag allt av den -inget undantag nu! Tidigare i höst så fick jag Simonas senaste bok "Allt eller inget" hemskickad till mig <3 (av författaren själv). Boken har därefter legat som helig gral på hyllan ovanför läsfåtöljen och bara väntat på att bli läst vid rätt tillfälle. Julledigheten är ju verkligen ett sådant pefekt tillfälle! Å det är nog första gången jag från allra första sidan är helt SÅLD, begastrad och fast! Det är så lätt att följa med i hennes språk och som läsare får du genast tydliga bilder av vad som händer! Du vill bara veta mer och mer så det går knappt att släppa boken för en sekund!
 
Den innehåller så mycket mer än hetta och erotik, den handling som  byggs upp bland Östermalmssocieteten är så pirrande och gäckande att det är svårt att lägga boken ifrån sig!
 
Här hittar du inlägget om hur starstrucked jag kände mig när jag fick boken hem i brevlådan (och alla andra länkar till tidigare inlägg om hennes böcker).
 
Jag tror nästan att författaren har överträffat sig själv (igen) -ska du bara läsa en bok så ska du läsa denna!
 
(null)
 
(null)
Det var extremt svårt att slita sig från denna eminenta bok i julstöket ❤️
 
Puss å kram
Visa fler inlägg