En berättelse utan slut...

Det har onekligen känts som att det aldrig kommer att ta slut... det är förvisso en bit kvar också... jag pratar om vår lilla (nja stora) kanin Blomman. Som sedan augusti (?) blivit opererad fem gånger & än är det inte helt bra. Här kan du läsa hela historien.
 
Hon bor för tillfället inne & det fungerar bra trots min allergi (känner inte av henne ❤️). I torsdags var hon inne hos veterinären för att ta bort stygn sedan senaste operationen och för att undersöka såret som inte läkt (det var ett låååångt sår efter operationerna-uppskattningsvis 20cm). I torsdags skar de bort det dåliga och sydde ihop -nu ska det väl ändå läka ihop fint?! Vi medicinerar & tvättar varje dag! Tvätt av sår minst två gånger om dagen i samband med medicinering.
 
Men hon kommer att få stanna in till åtminstone till mitten av november. Månen ska nämligen kastreras i mitten av oktober och sen tar det en månad innan de får vara tillsammans...Men pälsen måste ha växt ut först och det är lååångt kvar på vissa ställen för lillstackarn... Men hon verkar ändå njuta av uppmärksamheten hon får inne <3
Så det går nog inte så mycket nöd på henne... ;)
 
 
 
Puss å kram