Jag gjorde det!!

Jag skrev ju förra veckan om att nu äntligen har jag fått en chans att komma igång med min träning igen! Jag fick ett nytt pass av Sandra ute i gymet! Jag vill känna mig starkare, jag vill förlänga min kropps bäst-före-datum & jag vill känna mig piggare! 
 
Idag packade jag ihop mina träningsgrejer direkt efter jobbet, som jag för övrigt lyckades komma hem lite tidigare från (för en gångs skull)...men hursomhelst jag kände egentligen inte för det och försökte hitta på någon ursäkt för att slippa...men så kom den där välbekanta känslan av sug i magtrakten...eller så kanske det var lite kvarvarande träningsvärk från i lördags...För det vill jag lova -herre min skapare vilken träningsvärk jag hade i söndags och i måndags (efter lördagspasset)! Det var nästan på gränsen för hemskt och jag som brukar äääälska träningsvärk...då kanske ni förstår hur pass ont jag hade ;) 
 
Så idag blev det nästan ett helt komplett pass á la Sandra! 4 cirklar har jag och två av dem körde jag 3 varv idag och två blev "bara" två varv. Den sista benpressen blev nog också bara två varv..,,Men shit vad stolt jag känner mig att jag faktiskt gjorde det!

Sen höll jag i Dynamic Flex (vilket var skönt -förutom Sumo squaten då...kramp...) för att sedan avslutas med min älskade spinning!
Nu ser jag istället fram emot en härlig (eller mindre ond) träningsvärk under morgondagen...
 
Önskar er alla nu en riktigt underbar vecka och veckoslut! Vi hörs imorrn!

 

Puss å kram