12veckor...början på resten av mitt liv ❤️

Igår fick jag ett nytt pass på Actic av Sandra (min chef) 🤗. Det var så lustigt för jag berättade för henne i fredags att jag hade tänkt att prata med henne om att få ett nytt styrketräningsupplägg ute i gymet. Jag har ju helt kommit ifrån träning detta året... allt förutom spinning då vill säga för det kan jag inte leva utan 😅😂

Men hursomhelst när jag pratade med henne om det så sa hon att hon hade tänkt på det också -att hon ville hjälpa mig! Så sagt och gjort igår hade jag tid! 

Jag började ju med ett fega ur lite och sa att jag tyckte ju om maskiner... men eftersom hon känner mig så väl & vet vad jag faktiskt vill ha/behöver så satte hon ihop ett jättekul & bra pass med fokus på styrka med kroppsvikt & fria vikter och ett pass med mycket fart i!

Upplägget består av tre cirklar med tre övningar i varje... målet är att jag ska köra dessa tre övningar utan uppehåll & sedan igen efter en vila (varje cirkel totalt tre gånger)... idag körde vi bara igenom alla cirklar en gång -men jag blev trött ändå ha ha! Men nu är jag riktigt pepp för att få köra detta på riktigt! 

Jag har fått lära mig, genom Actic, att det krävs 12v för att skap nya vanor & hålla dem! Så nu tänker jag långsiktigt! Jag vill hitta tillbaka till min träningsglädje & mitt träningsbehov! Så nu får det minsann bli en förändring som ska hålla i sig!

(null)
Nu ska jag bli starkare både inuti & utanpå! 

Puss å kram