Trilogi som har allt <3

Bettys värld
 
Marie-Louise Marc
______________________________
 
Verklighetsladdad feelgood!

Betty är en tjej/kvinna/flicka i 50års åldern, barnen är utflugna och vardagen kryddas av jobb på röda mattan, dejter & livets ekorrhjul och hemligheter. Det är en underhållande, känsloladdad vardagsromantiskt inlindat historia i en väl avvägd blandning dramatik. Livet i sin allra ädlaste form.


Boken består av en välgörande läsning som får mig att inse att ålder enbart är en siffra. Vi är samma person på insidan oavsett ålder, men kanske bara påfyllda med fler erfarenheter och en gnutta större självsäkerhet… Eller?! Vardaglighetens ups and downs. Livet som passerar revy under tiden vi springer i hamsterhjulet. Igenkänning. En rad som särskilt etsat sig fast är hjärtat får inga rynkor, i kärlek finns ingen åldersgräns -inget bäst-före-datum! Och det viktiaste av allt lyssna till ditt hjärta & följ intuitionen!


Med det sagt så fälldes några tårar genom boken, kanske var det bara för mig...men att läsa en bok är att öppna sitt inre och ibland trycker en historia på de där rätta knapparna så får en att lätta på ventilerna och släppa ut känslorna. 

Boken för osökt med sig en närvarande längtan att få veta vad hon gör, Betty. Hur blir det med kärleken? Med karriären? Lättnaden är stor när det finns två böcker till om Betty -så ha förtröstan om ni blir sugna på att läsa denna pärla -njutningen blir lång! Jag ger den fem läsfåtöljer av fem möjliga - helt enkelt för jag vill ha mer! Mer romantik, mer dramatik, mer verklighet som får mig att bli varm & skratta o gråta om vartannat.

 

Puss å kram