Min bästa vän & jag <3

Att tiden går fort när en har roligt är ju sannerligen ingen överdrift! För idag för 13år sedan blev jag & Tommy ett par! Nästan 2år efter det friade han till mig <3 och ytterligare ett år senare var vi gifta och hade vårt första barn! Vi firar nämligen 10år som gifta i år! <3
 
Jag har alltid, så länge jag kan minnas, levt mitt liv som det kommer. Inte planerat för mycket utan gått på min magkänsla och låtit vägen utkristallisera sig efterhand. När jag fick upp ögonen för Tommy hade vi jobbat tillsammans i nästan 4år! Det kom sannerligen som en blixt från klar himmel då jag helt plötsligt upptäckte att denna händiga man <3 & resten är historia ;)
 
Men att när en minst anar det så kan ens andra hälft plötsligt stå där som en riddare i skinande rustning <3 och allt bara känns så rätt!
 
Tommy Du är inte bara min äkta man, själsfrände och far till mina barn, du är också min allra bästa vän <3 Den jag kan dela allt med! Du är den som alltid finns där om jag behöver en axel att gråta ut mot eller en stöttepelare när det blåser hårt eller ett bollplank när jag är vilsen. 
 
Tillsammans är vi oslagbara <3
 
 
 
 
Puss å kram