En pärla i feelgooddjungeln -tips för sommarens läsning

Med hälsning från Båstad
 
Jenny Fagerlund (2018)
 
I det här fallet är "lättsam" ett gott betyg! Denna feelgoodpärla med ett språk som är lätt att följa och som ger det där flowet som gör att texten dansar fram och skapar  färgstarka inre bilder.
 
Framförallt sommartid är det härligt att flyta iväg i andra verkligheter genom en bok och få erfara andra platser och erfarenheter genom andra. Handlingen flyter på och är lätt att följa, perfekt sommarläsning!
 
Jag skulle beskriva boken som jordnära, även om en del karaktärer är allt annat än jordnära. De beskrivs på ett trovärdigt sätt och innehållet flätas samman av både orimliga krav, förväntningar och det där välbekanta pirret av förälskelse i magen. Den innehåller viss vardagsdramatik som för handlingen framåt i ett lagom tempo.
 
Detta är första boken jag läser av Jenny Fagerlund, men den ger ett sug efter mer! Redan efter ett par kapitel hade jag tagit rätt på att hon skrivit två till och att hennes fjärde bok kommer ut i höst!
 
Jag skulle vilja sammanfatta denna bok som "feelgood på riktigt", en riktig mumsbit i feelgooddjungeln! Helt enkelt en ljuvlig karamell som en bara vill ska räcka länge!
 
Puss å kram

 

 

 
 
 
#1 - - birgitmaria:

Tack för tipset!
Trevlig blogg, förresten. Har nyss hittat hit.

Svar: Härligt! Vad kul att du hittat hit ❤️
Millimy