iframe { height: 1px; width: 1px; }

Magiskt...känslan av att vara nyförälskad igen!

I går morse fick jag med mig Tommy på en powerwalk innan frukost -det var rent magiskt! Kände mig nyförälskad och full av energi! Ganska häftigt va? ;) 13år tillsammans och en liten promenad kan frambringa den där känslan av förälskelse igen! Men så kan jag räkna på min ena hand de gånger vi fått till promenader på tuman hand sedan vi fick barn...Idag gick vi igen 😍❤️
 
 Det är så härligt att faktiskt få njuta av egentid med mannen i mitt liv ❤️

Jag har även fått med mig honom på mina nya påhitt att äta mer antiinflammatorisk kost. Det innebär att utesluta gluten, socker & minska mjölkprodukter. Även att äta mer vegetariskt o försöka hålla oss till gräsbetande djur (ej spannmålsuppfödda). Inälvsmat är starkt inflammatoriskt så det undviker. Sen kryddar vi maten mer med de kryddor etc som tvärtemot är inflammationsdämpande såsom vitlök, gurkmeja & chili. Halvfabrikat är inte heller något att önska... 

Men det känns så rätt och lätt! Vilket jag tycker är A & O! Det ska inte vara besvärligt att leva sundare!

Tack för att du följer med mig på alla påhitt - framförallt de som är bra ❤️😅

Ikväll testade vi ett nyttare bröd - 0p enligt viktväktarna!

Det är helt Gluten- och mjölkfritt! 

Bönbullar
1 burk stora vita bönor
3 ägg
2msk fiberhusk
2tsk bakpulver
2msk äppelcidervinäger 
1krm salt 
1msk sötströ

Pensling
Ägg
Fiberhavregryn

Sätt ugnen på 200grader.
Alla ingredienser mixas till en slät massa. Låt svälla 5min.
Forma till 6st bullar. Blöt händerna så är det lättare att forma bullarna. Pensla med uppvispat ägg och strö fiberhavregryn över. 

In i mitten av ugnen 20-25min.


Fantastiskt goda & bra konsistens! Inte alls som andra "glutenfria äggbaserade" bullar ✌️😀

Puss å kram