Vår tid är nu...

Nu var det några dagar sedan jag skrev & det känns för den där skrivlusten har ökat för varje dag som gått...Det är svårt att beskriva, men jag har ett sånt behov  av att få skriva! När jag var yngre skrev jag dagbok efter dagbok för att inte tala om berättelser som sedan blev flera uppsatser på universitet och högskola! Det har alltid lockat mig att skriva i alla dess former!
 
Men ibland känns det mer väsentligt att ha något att skriva om än att faktiskt ge efter för behovet att skriva...men NU kände jag att jag bara måste! ;) Så jag kan ju berätta om mitt liv här och nu istället -glänta lite på dörren och släppa in er i mitt liv igen :)
 
Jag ska förresten till Emma på tisdag & bli lite BLONDARE igen <3 *längtar
 
Hälsan
Det är nog lite sisådär med hälsan just nu. I två eller om det nu är snart tre veckor har jag hostat och hostat! Jag inhalerar kortison men det tycks inte hjälpa som det brukar göra...tröttsamt! De har fullt på vårdcentralen så de kan inte ta emot mig för bedömning och det är emot mina principer att söka vård genom en app och betala 250kr! Men jag hoppas att jag kan få förnyat/ändrat mina mediciner ändå! Annars fungerar det grymt bra med viktväktarna!! Jag har gått ner mer än hälften av mina 10kg!
 
Jobb
Jag älskar verkligen mitt jobb just nu! Det flyter på och varvas med utmaningar och jag känner att jag kan göra skillnad! Jag har förresten bjudit hem lite kollegor för AW imorrn med Me&I <3
 
Familjen
Vi har fått mycket tid för mys  med familjen, vilket jag uppskattar enormt! I helgen ser jag fram emot ännu mer tid med familjen och hoppas att vi kan samla alla för lite Mellomys på lördag!
 
 
Me&I
Me&I är ju egentligen ett jobb, men det känns inte som ett regelrätt jobb för det är så jäkla roligt! Vi har en alldleles fantastisk kollektion, men även fast det kan vara frustrerande att det går långsamt att utvidga min kundkrets (få nya värdinnor som vill ha partyn) så är det så grymt roligt! Jag älskar verkligen att få komma hem till mina värdinnor och visa alla snygga kläder och outfits! Och jag älskar att få se tjejer lysa upp och få stärkt självförtroende när de ser sina snygga kroppar i våra fantastiska kläder! Vi har något för ALLA!
 
 
 
Nöjen
Jag skulle nästan vilja säga att Me&I är ett nöje, men sen har vi också bokklubben -nästa träff är i Mars så det längtar jag till! Sen ska jag och Tommy gå och se "Kort,  glad & tacksam" med Pernilla Wahlgren och co -det ser jag också fram emot jättemycket! Om en vecka  har vi grisfest hos oss tillsammans med Siljesvärd och några familjer -det kommer att bli helt fab! Våren brukar alltid bjuda på lite mer trevligheter i form av fester och andra nöjen så det ser jag också fram emot väldigt mycket! Vi ska  t ex till Mossbylund ett gäng tjejer från Bokklubben <3
 
 
 
 
 
Semester & sommar
Alltså sommartider...finns det något bättre egentligen? Förra sommaren köpte vi en ny husvagn som vi bara hann använda i en vecka så nu hoppas vi på många härliga nätter och dagar med familjen i den! Vi har halvt bestämt Ölande tillsammans med en annan familj och så  ska vi såklart på fler semestrar! Ska bli helt underbart att få bo in sig i den nya vagnen <3 Astrid Lindgrens värld & High Chapparall blev det aldrig förra sommaren så de ställena måste vi till! Sen blir det nog några avstickare  här på nära håll för att testa alla fina campingar i Skåne!
 
 
Litteratur
Jag har en go hög som bara väntar på att få bli läst nu framöver! Underbart att gotta sig och drömma lite om de som väntar..Eller alla resor som väntar på att bli upplevda! Att läsa är ju faktiskt nästan som att RESA -eller hur!
 
 
I vår väntar boksläpp från flera av mina favoritförfattare också! Caroline Säfstrand, Kristin Emilsson & Sofie Sarenbrant! Hoppas på många trevlig läsningar...resor där också! Sen ska faktiskt jag och min mamma till Feelgoodfestivalen i augusti i Mariefred! Hur coolt kommer inte det att bli!?
 
 
 
Jag tror det kan vara himla viktigt att ha något att se fram emot! Framförallt när livet kanske känns grått och trist...Eller hur?!  
 
Nu hoppas jag att ni alla goa läsare får en riktigt härlig kväll där ute <3 & glöm inte av att njuta av livet HÄR & NU!
 
Puss å kram