Det goda i livet....

Just nu sitter jag här med ett sånt där fånigt leende <3 Jag känner mig så otroligt tillfreds! Det är lustigt egentligen hur "goda saker" attraherar goda saker och vice versa! Bra saker drar till sig bra saker och just nu händer det mycket bra omkring mig <3 Älskar den här känslan!
 
Idag har jag också blivit fin i håret igen! Blond! Jag färgade det ju mörkare igen i höstas, men jag har saknat mina blonda nyanser ända sedan dess! Och idag var det dags igen för att bli blond! <3 Älskar det! Har sett gamla bilder från förra sommaren och bara tänkt "ja det är ju blond jag ska vara" <3 Tänk att jag haft i stort sett alla hårfärger i mitt liv och när jag är 40 så hittar jag "hem" -till det blonda!
 
 
Har ni sett min snygga gröna blus?! Den kommer från Me&I´s senaste kollektion <3 Dots Fluence Blouse
 
Sitter och väntar på att mina ägg ska koka färdigt och passade samtidigt på atät fota mina vackra tulpanbuketter! Alltså det är något speciellt med tulpaner den här tiden på året <3 Det ger en vårkänsla! De sa förresten på radion i morse att om någon vecka har vi en meterologisk vår om den här milda temperaturen fortsätter!
 
 
 
Även fast de börjat blomma över så är de sååå vackra!
 
Puss å kram <3