Veckans viktväktare!

Nu ska jag prova med något nytt! Varje söndag tänker jag sammanfatta min viktväktarvecka! Ja...jag är viktväktare! Jag har varit betalande medlem sedan slutet på förra sommaren! Då visade vågen 10kg plus. Jag lyckades gå ner 4kg men sedan hände inget mer. Denna sommaren var ett nytt lågvattenmärke och jag stod plötsligt på 13kg plus... Nu har jag inte vägt mig de senaste två veckorna, men senast jag vägde in var det 5kg ner iaf...
 
Men skit samma i siffrorna! Nu till anledningen med detta inlägg!
 
För tre veckor sedan gick en kompis, Linnea, också med i viktväktarna och hon har valt att blogga om det. Det har blivit en enorm inspirationskälla för mig så nu tänkte jag att jag kan väl ge andra lite inspiration samtidigt som jag inspirerar mig själv!
 
Mitt problem är ju att jag överäter och tänker att näe skit samma nu spelar det ingen roll-denna dagen är ändå förstörd! Men senaste veckan har jag ätit fel vissa dagar, som igår och i fredags...och i torsdags...Men så tänkte jag nu ska jag minsann börja på en söndag istället -bara för att bryta trenden! Men jag måste medge det var svårt!
 
Så nu kör jag en nystart från idag söndag och ska försöka hålla mig och äta sunt resten av veckan! Tänker inte ställa mig på vågen förrän på fredag :) 
 
Men hursomhelst, viktväktarna är det enda som har fungerat på mig i längden! Jag älskar deras nya system med noll-points-mat såsom ägg, kyckling, fisk och baljväxter! Det ger en sådan frihet och jag slipper vara hungrig!
 
 
Puss å kram

#1 - - Carina:

Vad spännande med viktväktarna. Jag har också funderat på att gå med där....

Svar: Kul! 🤗 ja som sagt det är det enda som fungerat i längden på mig! Hatar att räkna kalorier & förbud hit och dit 😅 önskar dig en härlig vecka! ❤️
Millimy