Föräldrar....

Häromdagen slog det mig med kraft vilket uppdrag vi har som föräldrar! Vi ska inte bara förse våra barn med tak över huvud, mat & kläder, överösa dem med kärlek! Vi ska fostra dem till goda människor som förutom att vara omtänksamma, ansvarsfulla, solidariska & kärleksfulla så ska de stå upp för sig själva! De ska inte ta skit från någon! De ska inte finna sig i orättvisor -varken mot sig själva eller mot andra! Men för att komma dit krävs ett gediget engagemang från oss som föräldrar! Vi sätter standarden & är viktiga förebilder! Så mycket viktigare än vad vi någonsin egentligen inser!

Uttrycket "barn gör inte vad vi säger -de gör som vi gör" är ju alltid aktuellt! Låter du dig bli trampad på? Då kommer garanterat ditt barn vara i riskzonen! Är du en sådan som klankar ner på andra människor? Jag är ledsen men då lär ditt barn vara en av dem som trycker ner andra för de tror att det är så en gör för att höja sig själv!

Att ömsesidigt ge & få energi av varandra och låta oss lyfta varandra -tillsammans! Det tror jag är såååå viktigt!

(null)
Våra fantastiska, omtänksamma barn -jag tror vi tillsammans har lyckats lägga en bra grund! Nu ska vi bara förvalta den vidare ❤️

(null)

Puss å kram