Änglakväll med Benny Rosenqvist

Igår var jag & Malin på änglakväll med the One and only Benny Rosenqvist!
 
Jag har mött honom tidigare & visste vad jag hade att vänta, men det var en sådan energipåfyllnad! Gjorde ju något som jag aldrig trodde att jag skulle våga! Men jag fick ett intuitivt infall 😅 berättar om det längre ner...
 
Men för er som undrar vad sjuttsingen en änglakväll är så innebär det oftast någon form av budskap från andra sidan genom en seans. Kvällen inleddes med en timmes föreläsning med Benny sedan var det dags för fika för att sedan avslutas med en timmes seans.
 
Under pausen fick vi besökare möjlighet att köpa hans senaste bok. Denna gång en skönlitterär sådan, en medium thriller 👌.
 
 
Vi fick köpa den för 50kr så det var ju inget att ens överlägga om så jag ställde mig i kön & var typ den tredje att köpa boken. Benny stod bredvid och signerade allas böcker. När det blev min tur frågade han om mitt namn och skrev en hälsning i boken. I samma veva fick jag mitt infall...en stark känsla! Han signerade sedan den andra boken som var till min mamma (och nu skrev han ett annat budskap).
 
 
 
Mitt infall var att fråga honom om en kram...och ni som känner mig VET att jag verkligen drar mig för att ens närma mig kändisar! Vet inte alls var denna idé kom ifrån! Om det var jag som behövde en kram eller om det var han...Väldigt speciell känsla att få ett sånt starkt infall att göra något som jag verkligen inte brukar göra!
 
 
Med från kvällen kommer också flera insikter och budskap om att vi måste sprida mer kärlek till varandra!  Som Benny sa "Vi mår bättre av att ge än att få" ❤️. Det är ju onekligen så att det vi sänder ut får vi också tillbaka! På söndag blir det mer av denna vara då det är mässa i Limhamn!
Kanske vi ses!
 
Måste också bara visa lite bilder på lokalen, Åvanpå i Staffanstorp som vi var igår! Det är en konferenslokal inredd helt i medeltida stil...
 
 
 
 
 
 
Puss å kram