Tre veckors letande...

De sista tre?! veckorna har jag letat & letat efter husvagn så pass att jag i slutet av förra veckan blev helt knäckt! Jag bara orkade inte mer...det blev helt enkelt för mycket! Har kollat igen närmare än 1000 annonser på blocket & säkerligen 5-10ggr/annons som varit extra intressant! Men jag har lärt mig mycket! Både om vad vi vill ha & vad som kan vara viktigt att titta efter på bilderna -utifrån våra premisser!

Igår öste regnet ner och jag föreslog att vi skulle köra iväg en sväng för att kolla på husvagnar...inte för att det fanns någon i rätt prisklass -men bara för att vi skulle få ett hum...

Målet var Kristianstad & Husvagnsreserven, men på vägen tänkte vi bara gör en avstickare för att titta på en Hobby hos DS Husvagnar. Vi möts av en stor lokal med ett 20-tal husvagnar parkerade utanför. Inne i affären hade de massor med campingtillbehör! Allt från äggkoppar till vinglas, Isabellareservdelar & Campa Porti. Så mycket fint! En försäljare kommer fram till Tommy för att fråga im han vill ha hjälp.

-Ja jo vi tänkte komma för att kolla på en husvagn. En Hobby kmfe 540 eller vad ni har med en totalvikt på 1500kg
-Den Hobbyn är tyvärr såld, men vi fick in en vagn igår kväll, vänta så ska jag bara titta om det var 1500 på den..
.....
Sagt och gjort -visst stämde det, 1500kg totalvikt på den nya vagnen och så ny i butiken att de inte hunnit lägg ut en annons än!

När dörren öppnas och vi kliver in så är det bara en sån wow-känsla -denna ska vi ha!! 
Våningssäng, dubbelsäng & en stooor u-soffa i mitten! Dessa vagnar växer inte på träd i denna viktklass -de med så stor soffa!

(null)     
99,9% av vagnarna som legat ute i med en totalvikt på 1500 har ju bara två smala soffor mittemot varandra -trångt! För även om vi har förtält så vill vi kunna sitta alla obehindrat och bekvämt inne i vagnen!
(null) 

(null) 

(null) 
När barnen kom in i den så blev det ett unisont WOW från båda! Så de blev lika sålda på den!

(null)     

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var helt sålda! Men det var Tommy som fick den avgörande rösten...kan ni gissa vad han sa...

Ja såklart!!!

Men så ska det ju kollas lite extra & komma överens om slutpris...den låg 5000kr över budget...vilket är småpengar i sammanhanget, men i semestertider så är varenda krona värt mycket!

Men jag var faktiskt lite på hugget och sa att vi skriver kontrakt där & då om vi får ner den 4900kr -inom vår budget...
YES! Chefen för butiken gick med på det :) så på fredag borde vi få hämta hem den! Det blev alltså köp!!!

Anledningen att vi (jag) ville ha en ny husvagn är helt enkelt för bekvämlighetens skull. Slippa bädda ner & upp... då det brukar stanna nedbäddat hela tiden istället. ;) men den vagnen, den gamla, är totalrenoverad & Tommy la 2år på att få den klar -så det känns såklart att den ska säljas... men de får en fuktfri & TORR vagn de som köper den ❤️

Puss å kram