Inte bara en synundersökning....

Igår var vi i Lund för att jag skulle göra en synundersökning igen...det var ett tag sedan sist och jag har känt att mitt långseende inte är så bra längre...framförallt vid bilkörning...sagt och gjort...Jomenvisst blev det glasögon. Var på "lågpriskedjan" Specsavers och det var väl tur ;) sved inte lika mycket i plånboken då...De har ett erbjudande om att få två men betala för 1 par...så det blev ett par vanliga bågar samt ett par solglasögon med styrka (polaroid). Jippiiii!! Längtar faktiskt tills jag får dem! Så nu får jag ha mina brillor i fred -ingen Tommy som lägger beslag på dem ha ha!
 
Det som var extra bra var att i priset på 345kr (synundersökning) så ingick även ögonbottenfotografering och mätning av trycket i ögat! Jag som ligger i riskzonen för diabetes tycker det är extra bra eftersom det där går att se sånt också...även högt blodtryck! Tänk så bra att upptäcka såväl ögonsjukdomar som annat i tid!
 
Det blev ett par likadana till solglasögon ;) Men ack så svårt det ska vara att hitta ett par -jag passar ju inte ens i glasögon...men dessa kändes bra! Här är de utan glas ;)
 
Puss å kram