Härliga söndag!

Våra söndagar som inte är uppbokade av annat är lätträknade i vår familj...men när vi väl har tid så gör vi gärna saker tillsammans -som idag!
 
Jag var uppe tidigt för att vara mig för att se tremilen, så med lite sömn efter målgången så fick vi i oss en sen frukost...Men därefter stack vi iväg. Första stoppet blev Zoogiganten i Lomma. Ellie har pratat om att hon vill ha ett djur så för att låta henne bli inspirerad och för att ta reda på vilket djur hon vill ha så passade detta perfekt! Däremot har hon inte så stort urval i och med att jag är allergisk...
 
Vi började ute hos kaninerna, getterna och fåren....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen gick vi in för att kolla på vattenlevande djur, gnagare och fåglar...
 
 
 
 
 
I mitten av bilden skymtar en liten vattensköldpadda som Ellies val föll på...förutom en dvärghamster då....
 
Jag däremot skulle ju vilja ha en tamråtta! De är ju helt bedårande!! <3
 
 
De vuxnas önskemål var sedan att vi skulle strosa längs Lomma Beach, men Melvin ville gärna på bio -Coco såg lovande ut och vi fick plats i Malmö så vi körde dit.
 
Vilken film!! Helt fantastiskt bra! Så har du barn i våra barns ålder (6-9) kan jag varmt rekommendera den! Den var lite sorglig, men som i de flesta Disneyfilmer slutar den lyckligt! Jag grät mig igenom halva filmen -för den var så fin, gripande och bra!!
 
 Sen upptäckte vi att Melvin vuxit ur sina skor så det fick bli ett stop på Stadium också :)
 
 Sen avslutades kvällen med scones framför brasan <3 Ljuvligt!!
 
 
 
 
Önskar er nu alla ett riktigt härligt avslut på söndagskvällen, sportlovet och veckan...Själv ser jag fram emot två dagar på Malmö Universitet!
 
Puss å kram