Skyltsöndag

Igår, 2:a december -skyltsöndag & första advent! En långtifrån stillsam dag med lussekattsbak, fika & julskyltsvandring.

Vi började dagen med sovmorgon fram till 8:30 & gick sedan upp för att börja röja lite inför julpyntet... sen bakade jag & ungarna lussekatter! Det blev en mjölkfri variant på Leilas recept! Bästa Ever btw!

Sen kom Malin & Ludvig för en gofika med lussekatter, glögg & pepparkakor.

Väl ute så upptäcker vi att det regnar...men blä också! Ja ja... men vi fortsätter neråt byn sådär lagom underklädda... men det var mysigt! Det blev en tur med häst & vagn, köpte lotter, korv med bröd & julblommor från Nilsson. Sen var vi både möra & kalla så det begav sig hemåt för att se julkalendern & tända brasan ❤️

(null)
Det är väl ändå en av de absoluta höjdpunkterna med den här årstiden -ljusmyset!

(null)
Mmmm...glöggfika ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)
Mmm...alla de former & precis lika goda allihopa ❤️

(null)
En amyrillis! ❤️🙏

(null)
Melvins vinst från lotteriet! Han vinner alltid ❤️ När vi pratade om det så sa han att det beror på att han är så snäll. Kunde inte annat än att hålla med! Pratade om karma för det vi skickar ut kommer tillbaka ❤️

(null)
Så skönt att komma in & värma sig!

(null)
Lite juligt iaf...
(null)
Är så glad för barnens tålamod! Att stå & vänta i kylan & regnet för att få åka häst och vagn! ❤️

Sen avslutades kvällen med en riktigt härlig (glyttig) & romantisk film! The holiday Calendar på Netflix. Och det var verkligen grädden på moset för nj har jag hittat min christmas magic!

Puss å kram