Ellies nya rum

Nu har vi hållit på en dryg vecka med att få färdigt Ellies nya rum <3 Ellie har under den här tiden sovit i Melvins rum på en madrass på golvet...Så det har nog inte gått någon nöd på henne, hon har tyckt att det varit mysigt. Men imorrn ska hon "få" sitt nya rum. Hon har fått vara med på lite av renoveringen, men sen har vi hållit allt hemligt <3 Så det ska bli så enormt roligt att se hennes min när hon kommer in i rummet på morgonen! VI har ju alltid en "paketjakt" när barnen fyller år, så rummet blir det stora paketet i jakten...
 
Men här kommer bilder från renoveringen och längst ner hittar ni resultatet <3
 
 
 
 
 
 
 
Jag blev ju först lite missnöjd när tapeten visade sig mer "brun" än vad bilderna på nätet visade...men den blev riktigt fin på plats!
 
 
 
Sen har det skruvats möbler till förbannelse!
 
Hmmm gick lite vilt till med möblerna visst... ajjj!
 
Lite terapijobb också -att sätta ribbotten på plats!
 
Välkommen in!
 
 Jag hittar däremot inga "före-bilder" så ni som vet hur det såg innan ser ju såklart kontrasten! :)
 
 Ett eget skrivbord! Det finns ju tyvärr inte så många valmöjligheter när en har ett sånt litet rum... så jag är glad att Ikea har så mycket för alla rumssstorlekar!
 
 
Kunde inte låta bli att införskaffa lysande Flamingos!
 
 
Äntligen en stoooor säng ;)
 
 Bakom sängen fick vi också plats med en stooor garderob -det var verkligen måttanpassat till hennes rum. Bra sätt att utnyttja allt utrymme!
 
Nu ska det bli så himla roligt att se hennes min imorrn bitti <3 Efter skolan ska vi sedan "kidnappa" henne för att överraska henne med en rolig eftermiddag/kväll <3
 
Puss å kram