Vår fina lilla Blomman...

För lite mer än två veckor sedan tömde veterinären en varböld på Blommans ena bakben...hon fick antibiotika som vi gett henne varje dag. Men det blev inte bättre -varet kom tillbaka!

I veckan fick jag tid hos veterinären så där & då beslutades det om operation -varbölden hade fått sällskap av två små till. Så vid 19-tiden operationsdagen fick jag åka & hämta hem henne. En slö & väldigt medtagen liten krabat som var inbäddad i transportburen. Där blev hon beordrad att stanna under första natten. Jag matade henne mellan varannan & varje timme hela natten...gav henne flytande föda i form av Critical Care. Tidig morgon efter operationen åt hon frukost (pellets) med god aptit! Sen slocknade hon bums och sov som en stock en hel timme! Ett återbesök dagen efter operationen till Cityveterinärerna (som utförde operationen) gav oss instruktioner hur vi skulle spola rent såret & tvätta minst två  gånger om dagen. Hon fick ett drän för att vätska ska kunna tränga ut ur såret. Det ska nämligen läka inifrån så vi måste ta noga hand om henne & ta bort eventuella sårskorpor!

Men efter första natten i reseburen så fick hon dispans för att komma till en större bur så att hon skulle få mer rörelseutrymme. Så Tommy snickrade ihop en bur som vi har i vardagsrummet.

Lillstackarn måste ha en krage för att hon ska låta bli såret ❤️

(null)

(null)
Men trots omständigheterna så är hon vid gott mod... hon får ta av kragen också -men då måste vi vakta så att hon inte börjar slicka på såren..

(null)
Jag kan varmt rekommendera Cityveterinärerna i Lund -de har gjort ett fantastiskt jobb!

(null)

(null)
Första natten efter operationen... hon fick dricka ur en kåsa -men var beordrad att stanna i reseburen med minimal plats till rörelse... 😢❤️ & så fick hon flytande föda genom spruta (Critical care) varje-varannan timme hela natten)

(null)
Hos veterinären...
(null)
Tid för återbesök med rengöring av sår..
Men detta lär ta tid. Det blev en omfattande operation & jag är bara så överväldigad att hon klarade både narkosen & att komma igång och äta igen efteråt! ❤️

Puss å kram