Ett nytt sätt att läsa -Letto Frontlight 2

För ett par år sedan var jag helt inne på tanken att börja läsa fler e-böcker. Jag letade en hel del, men då föll det på att det inte fanns ett så stort utbud av e-böcker som jag hade önskat. Men då jag förra veckan beställde senaste bokklubbsboken som e-bok så tänkte jag men för sjuttsingen nu beställer jag. Adlibris har kommit ut med en ny Letto Frontlight som så fantasifullt heter 2. Så jag funderade inte så mycket utan beställde bara! Den här recensionen kommer från året så Letto Frontlight 2 sågs som den bästa e-bokläsaren just då. Nu har ju även Storytel kommit ut med en läsare...

Men jag slogs av hur liten den var när jag packade upp den! Den är ju inte att förväxla med en iPad heller då det skiljer sig markant! 

Den är som en liten pocket med touchskärm, lite papperskänsla -vilket är coolt (för mig som aldrig använt en e-bokläsare tidigare). 

Men det går att köpa böcker & ladda ner direkt i den, det enda som behövs är wi-fi. Det som är bra är också att med en enkel knapptryckning kan du se hur många minuters läsning du har kvar av nuvarande kapitel -lyxigt & hur lång läsning det är kvar av hela boken!

Minnet i den gör att det ska gå att ladda ner många tusen böcker!

Inga fler nattlampor då det finns en inbyggd belysning som lyser upp skärmen när det är mörkt!

Enda nackdelen jag hittills märkt av är en viss okänslighet i skärmen som gör att menyfönster kan vara svåra att stänga då "krysset" sitter nära skärmen.

Det som gör denna teknik extra bra är att den är tillgänglig för fler -du kan själv ställa in storleken du vill ha på texten!(null)

(null)
Den är inte särskilt stor men smidig & relativt användarvänlig.

Puss å kram