Ett nytt smultronställe!

Idag var vi för första gången till Sjöbo simhall! Å vilket underbart ställe! Tänk att vi aldrig varit där innan! Det var VARMT i vattnet o i luften! Vi började i "multibassängen" där simskolan är för de yngre (ej simkunniga)...34,2grader varmt i vattnet! Det var ljuvligt att bada!

 
Efter 1,5 pausade vi för en lunch i caféet...sen blev det mera lek i en ganska folktom bassäng -gott om plats för lek! Sen gick vi ut på "terassen" o den varma bubbelpoolen! Åhhh så avslappnande. Melvin chillade lite i en av relaxstolarna o resten av familjen bastade! Två stycken bastu i relaxen! Jag stannade kvar i bastun en stund extra efter att de andra tröttnat å guuuu vad skönt! Avslappnande o en härlig stund för eftertanke. Mycket föll på plats den lilla stunden jag hade för mig själv! Hur jag kan göra för att bli av med mycket av stressen till exempel.... ❤️
 
 
Förutom "multibassäng" och "barnbassäng" finns även en 25meters...
 
 Barnbassängen
 
Så här såg terassen ut...även om detta är "ritningen"...
 
 Det var helt ljuvligt!

 Å pricken över i:et var såklart att vi bara betalde 95kr för  HELA familjen! Ja ni läste rätt 95kr!! Helt enkelt för att vi har Sparbanken Skåne som bank! :)
 
Puss å kram
 
 
#1 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Så härligt

Svar: 😃
Millimy

#2 - - Simona Ahrnstedt:

Hej!

jag skulle vilja skicka min bok ALLT ELLER INGET, till dig.
Om du vill ha den - kan du mejla mig din adress?

Kram!

Svar: Åh TACK!! ❤️ jag mailar dig!!
Millimy