Mitt första motionslopp!

Åh...detta trodde jag verkligen inte för 2,5 månad sedan då jag köpte min racer! Huj! Men jag är så glad att jag gjorde det! Vilka trevliga människor vi har mött idag! Mitt första motionslopp är nu avklarat! Eslövs Gran Fondo (13,7mil).

Så nu måste jag ju bara dela med mig av dagens upplevelser...
 
Strax före nio ställde vi upp i fållan...å när klockan slog 9 och ljudet av alla skor som klickade fast i pedalerna -oslagbart! Trafiken stoppades på vår väg ut ut Eslöv o tempot var förhållandevis ganska högt. Det klumpade sig ganska mycket, men det gick smidigt ändå...många klungor o många som ville fram...
 
Efter närmare två mil missuppfattade vi varandra  i gänget o trodde att vi skulle ta rygg på klungan framför... men så var visst inte fallet...så vi tappade halva styrkan...-vi trodde nämligen att de var precis bakom oss... istället fick vi en klunga bakom oss med lite RideOfHope-herrar. De tyckte vi drog på så bra så de tog rygg...
 
Men så försökte vi vänta in vårt gäng, men de syntes ingenstans 😔
Så vi fortsatte med RideOfHopegänget, efterhand tappade vi några o på slutet hade en av dem dragit ifrån o vi var jag, Rebecka o en av grabbarna!
 
"Första" egentliga backen (egentligen andra) 5km uppför, krävde pannben! Shit vad jag flåsade! Väl uppe fick jag proppa med bricanyl... Sen har jag fyllt på med Gainamax och Resorb Sport! Perfekt blandning i denna värme! :)
 
Första backen avklarad!
 
Sen fortsatte det ganska "lugnt" några mil innan Lotta på Åsen kom... huj!! Vilken kvinna!! Det kan vi ju kalla backe!  Men jag CYKLADE hela backen upp! Fick ropa KOM IGEN NU till mig själv för att inte ge vika o börja gå! Men ack så skönt det var efteråt -jag klarade det!! ❤
 
Efter sista depån skulle det "bara" vara nerför...men pyttsan inte alls nästan! 😂 så sista milen (eller två) gällde det pannben också! Bara mata mata!! 
 
Med närmare 10mil i benen var det ganska skönt att svalka av sig lite... :)
 
Sen de sista två milen...ojj vilken nedräkning jag hade...jag räknade kilometrarna så det var bara att mata på! Men shit vi gjorde det!!
Vi kom i mål på 4:47! <3 Med bara lite smärre blåsor, skav och stumma ben ;)
 
Ser så fram emot nästa lopp när nu det blir ;) Vombsjön runt kanske :)
 
Puss å kram