Helt lyrisk!

Innan jag berättar om gårdagens cruising måste jag bara föreviga gårdagens cykeltur! Vi skulle mötas ett gäng 9:00 för att sedan bege oss ut! Jag visste egentligen inte vad som väntade...men jag trodde någonstans att vi är väl ute kanske 3h...cyklar 5-6mil... Jag skulle ju egentligen vara hemma till 12...
 
Men så fick jag höra att vi skulle över Bjärsjölagård och sen Andrarum...det första nämnda kände jag till vart det ligger...men Andrarum...ja ja...vi får cykla snabbt så kanske jag kommer hem i tid ;)
 
Första delen var ganska blåsig...men det var bara att bita ihop! Efter 5,5mil var vi framme i Andrarum och fikade på Kaffestugan Alunbruket.. Visste ni förresten att det är Sveriges äldsta kaffestuga? Grymt mysigt var det där!
 
Men vägen från Andrarum och hemåt innebar medvind...wow vilken känsla!! Kände mig så där "durcellig" som jag blir efter fysisk aktivitet ibland ;) Hade nog kunnat cykla x antal mil till om det inte vore för att vi hade främmande hemma...och ja..kom ju inte riktigt i tid...men jag blev förlåten ;)
 
Kände mig helt lyrisk av denna tur! Det är så sjukt kul att cykla! Å härligt gäng!! Längtar så tills nästa gång! <3
 
Nu ska jag däremot ladda om för lite spinning! Så idag får racern tyvärr stå inne hela dagen...
 
Puss å kram